Attığı konu linkinde açıklanıyor her şey.Bende rahatsız olduğumu nerden çıkardığınızı anlamadım valla sadece merak ettim de kime güzel görünmeye çalışıyor ki insanlar ?
Attığı konu linkinde açıklanıyor her şey.Bende rahatsız olduğumu nerden çıkardığınızı anlamadım valla sadece merak ettim de kime güzel görünmeye çalışıyor ki insanlar ?
Yürüyen iskelet oluyorsun mesela. Sporun amacı şov değil, sağlıktır.Sürekli spor salonuna gidip ne bileyim iste protein tozu kullanıp beslenme düzeniyle övünen insalar görüyorum. Kas yaptıklarını söylüyorlar, tişörtsüz fotoğraf vb koyuyorlar da bu ne işe yarıyor acaba? Yani birine sordum kendini iyi hissettiriyor dedi. Kendini iyi hissettirmesi için öncelikle bir işe yaraması gerekmiyor mu? Fitness yapanların amacı ne? Zayıf olunca örneğin 1.80 55 kilo falan ne eksiğin oluyor?
Ben sabah akşam yemek yiyip hergün abur cubur ile beslenerek 1.78 54 kiloyum hocam herkesin niye göbeği olsun ?Herkes sabah akşam yemek yiyip göbek yapmıyor.
Troll değil bilmediğim şeyleri soruyorum seni de göz ardı edeyim.Yine Onur yine troll konu arkadaşlar cevap vermeyin şu adama Bgy'den gaza gelip boş boş konuşar açıyor.
Teşekkür ederim anladım en iyi siz anlattınız.
- Kızlar kas görmeye meraklı olduğu için.
- Başkalarına fiziksel olarak üstünlük sağlayıp kendince statü kazanmak için.
- (Abartılmadığı sürece) hoş durduğu için.
- Sağlık falan.
Ben sabah akşam yemek yiyip her gün abur cubur ile beslenerek 1.78 54 kiloyum hocam herkesin niye göbeği olsun?
Troll değil bilmediğim şeyleri soruyorum seni de göz ardı edeyim.
Neredeyse herkes aynı şeyleri söyledi. Ayrıca sizin ne anladığınıza ve görüş açınıza bağlı.Teşekkür ederim anladım en iyi siz anlattınız.
Her gün çok yiyorum kilo alamıyorum. Hatta kilo veriyorum. Abur cuburların bana etki ettiği söylenemez.O yediğin abur cuburlar ileride canını sıkar söylüyüm. Bu durm biraz da genetil açıkçası çok yeyip kilo almayan da var az yiyip kilo alan da.
Valla dediğim gibi daha bu yaz hergün banko 3 enerji içeceği 2 cips ve sayısız çikolata tüketiyordum şuan azalttım ama.O yediğin abur cuburlar ileride canını sıkar söylüyüm. Bu durm biraz da genetil açıkçası çok yeyip kilo almayan da var az yiyip kilo alan da.
En çıplaklığıyla vuran o idi.Neredeyse herkes aynı şeyleri söyledi. Ayrıca sizin ne anladığınıza ve görüş açınıza bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.