xCheesy99
Decipat
Çünkü spor yapınca dirençli ve sağlıklı bir vücuda sahip oluyorsun. Esnek ve atletik biri oluyorsun. Özgüven patlama yapıyor.
Ben bunlara zargana psikolojisi diyorum, kendisi yapamadığı için ve aslında diğerlerinin yaptıklarının değerli olduğunu bildiği için, diğerlerinin yaptıklarını böyle saçma sapan konular açarak değersiz göstermeye çalışıyor. Arkadaş halinden memnun gözüküyor bir de, ben bu arkadaşa 30cm koluyla başarılar diliyorum.Geçenlerde 'bakımsız olmam neden insanları ilgilendiriyor' diye konu açmıştın ya, aynı mantık. İnsanların bakımlı olması neden seni ilgilendiriyor?
O postun başlığı öyle değildi aslında moderasyon ekibi saçma bir başlık yapmış...Geçenlerde 'bakımsız olmam neden insanları ilgilendiriyor' diye konu açmıştın ya, aynı mantık. İnsanların bakımlı olması neden seni ilgilendiriyor?
Ki insanların bakımlı olması ile fittnes yapması ne alaka hangi seviye bakış açısı buO postun başlığı öyle değildi aslında moderasyon ekibi saçma bir başlık yapmış...
Yok kardeşim senin gibi 250 gram düşkünü değilim fotoğrafına bakıp asıldığın kızları reddediyorum yani merak etme.
Kendim bizzat Dr. David Burns tarafından insan psikolojisi adına yazılmış birçok makale, ve kitaplarını okudum. psikolojiyi senden iyi biliyorum. burada neyi değersizleştirmişim? Bilmediğim bir şeyi soruyorum.Ben bunlara zargana psikolojisi diyorum, kendisi yapamadığı için ve aslında diğerlerinin yaptıklarının değerli olduğunu bildiği için, diğerlerinin yaptıklarını böyle saçma sapan konular açarak değersiz göstermeye çalışıyor. Arkadaş halinden memnun gözüküyor bir de, ben bu arkadaşa 30cm koluyla başarılar diliyorum.
Reddettiğim için konuşmamam normal değil mi?Aynen kanka reddediyorsun önceki mesajında da hiçbir kızla konuşmadım yazıyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.