Erkekler neden kas yapmaya meraklı?

Hayat kalitesi ve özgüven artıyor. Gün içinde daha enerjik hissediyorsun mesela, daha üretken oluyorsun, hayatın düzene giriyor. Yararları saymakla bitmez. Kimin ne için yaptığı kendini ilgilendirir. Size de yapmanızı öneririm, pek sağlıklı yaşamıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Geçenlerde 'bakımsız olmam neden insanları ilgilendiriyor' diye konu açmıştın ya, aynı mantık. İnsanların bakımlı olması neden seni ilgilendiriyor?
Ben bunlara zargana psikolojisi diyorum, kendisi yapamadığı için ve aslında diğerlerinin yaptıklarının değerli olduğunu bildiği için, diğerlerinin yaptıklarını böyle saçma sapan konular açarak değersiz göstermeye çalışıyor. Arkadaş halinden memnun gözüküyor bir de, ben bu arkadaşa 30cm koluyla başarılar diliyorum.

Geçenlerde 'bakımsız olmam neden insanları ilgilendiriyor' diye konu açmıştın ya, aynı mantık. İnsanların bakımlı olması neden seni ilgilendiriyor?
O postun başlığı öyle değildi aslında moderasyon ekibi saçma bir başlık yapmış...
O postun başlığı öyle değildi aslında moderasyon ekibi saçma bir başlık yapmış...
Ki insanların bakımlı olması ile fittnes yapması ne alaka hangi seviye bakış açısı bu :D

Ben bunlara zargana psikolojisi diyorum, kendisi yapamadığı için ve aslında diğerlerinin yaptıklarının değerli olduğunu bildiği için, diğerlerinin yaptıklarını böyle saçma sapan konular açarak değersiz göstermeye çalışıyor. Arkadaş halinden memnun gözüküyor bir de, ben bu arkadaşa 30cm koluyla başarılar diliyorum.
Kendim bizzat Dr. David Burns tarafından insan psikolojisi adına yazılmış birçok makale, ve kitaplarını okudum. psikolojiyi senden iyi biliyorum. burada neyi değersizleştirmişim? Bilmediğim bir şeyi soruyorum.
Aynen kanka reddediyorsun önceki mesajında da hiçbir kızla konuşmadım yazıyor. 😂
Reddettiğim için konuşmamam normal değil mi? :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı