Ertesi gün hapı nedir ve nasıl kullanılmalı?

Hocam ben olsam o arkadaşları satarım. Ne halleri varsa görsünler.
Eczaneye sorarsın o tür soruları, kullanım detayı farklı olabilir.

O değilde sen niye uğraşıyorsun ki bu işle?
Yav bir kere ağzımdan çıktı. Yerlerinden bile kalkamıyorlar. Yakında ilişki mi bitiririm. Sorumsuzluk yapıyorlar. Ağzımızdan çıktı bir kere.

Af buyurun mallık işte. İkisinin de nefes alış verişleri çok değişti. İkisi de titriyor. Bu seferlik tamam alırım dedim. Bir daha bulaşmam böyle işe
Ben de abi yerine koyduğum birisi için kayganlaştırıcı almak zorunda kalmıştım. Hayır kadına da ''Kayganlaştırıcı lazım'' diyemiyorum utancımdan. Kâğıtta yazanı gösterip ''Bundan alacakmışım, öyle dediler.'' diyorum. :D

Yav bir kere ağzımdan çıktı. Yerlerinden bile kalkamıyorlar. Yakında ilişki mi bitiririm. Sorumsuzluk yapıyorlar. Ağzımızdan çıktı bir kere.
Sözünün eri olan tiplerdensin yani.

İlaca göre detaylarını-kullanımını falan eczaneci anlatır, geçmiş olsun.

Abartılacak bir durum yok. Bilinçsizlikten dolayı panik olmuş insanlar. Belli ki arkadaş gördükleri birinden rica etmişler anladığım kadarıyla. Tanımadığımız insanların aralarındaki diyaloğu bilemeyiz. Ön yargı ile yaklaşmamak lazım.
Konuya dönecek olursak çocuk sahibi olmak için en uygun zaman aşağı yukarı adet döneminden sonraki 10. günlerdir. Fazla gecikmenizi önermem. Yoksa birileri anne ve baba adayı olacak gibi duruyor. 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı