Arkadaşlar 25 TL bu oyun. 25 TL'ye bugün o kadar güzel oyunlar alınabiliyor ki aklınız durur. Paranızın kıymetini bilin. 2 tane bayrak koydu diye Türk yapımcısı olamaz bir insan. Şu oyun bırakın satın almayı desteği bile haketmiyor. Zaten satışlarından belli. Sözde milliyetçilikle bir yere varılmaz. Panda gerçekten takip ettiğim bir insan. Hala takip etmeye de devam edeceğim. Ben kendisinin bu sözde milliyetçi kesimden faydalanmak amacıyla bunları söylediğini düşünmüyorum. Talihsiz açıklamalarda bulunmuş kendi duygularına kapılmıştır bence. Mantık sahibi hiçbir insan destek olsanız bile bu oyunun geliştirileceğini veya bu yapımcının daha iyi oyunlar ortaya koyacağını düşünmez. RDR 2'yi yayında silmek, TLOU 2'ye belalar okumak normal iken bu oyunla dalga geçmek sırf bayrak var diye ya da Türk diye mi kötü? Bu arada panda bunu da yanlış anlamış bu bir yapımcı karşılaştırması değil bir ürüne istediğin yorumu yapabilme hakkıdır. Bugün cuma namazı var diye çok büyük bir mağazadan çıkarıldım. İçeride kadın personel doluyken hem de. Rica ediyorum değerlerinizi bu şekilde kullandırmayın ülke bu hale dönüşüyor.