Erzurum Oyunu Linçleniyor

Ben bu oyunu 1 haftada yaparım demek çok ağır. Eleştirebilir fakat bu çok ağır ayrıca Türk yapımcılara destek çıkması beklenirdi bence, ya da o kadar ağır eleştiri yapmaması gerekiyor. Evet oyun kötü ama bence bu kadar ağıra gerek yoktu.
Yapımcının Jahrein'i dinine göre yargılaması çok daha ağır. Kesinlikle o noktadan sonra yapımcının gram hakkı yok.
 
Ama oyunu tek bir kişi yapmıyor ki oyunu yapan kişilere maaş yatırması lazım aç kalmasınlar diye yemek parası lazım bir de reklam çıkartmak için para lazım son olarak da oyunu geliştirmek için para lazım ve morallerinin yüksek olması lazım linç daha çok olursa doğru düzgün oyun çıkartamazlar dediğim gibi sadece geliştirilmesi gereken yerleri söylersek onlarda o hataları düzeltirler yakında da belki 2'nci oyunu çıkartırlar.
3-4 tane arkadaşın toplanıp yaptığı bir oyunda gerçekten ne maaşından bahsediyorsunuz? Bağımsız oyun geliştiricisi kavramını araştırın. İlk oyunları değil. 5.000 kişi alsa ve iadeleri çıkartsak 100.000 TL para yapar. Bununla rahatça yeni bir şey geliştirebilirler. AAA oyun performansı beklemiyoruz ama videolara bakılırsa çok kötü görünüyor. Mantıksız bir planlama ve kötü bir fragman. Oyun geliştiricilerinin kişisel meseleler dolayısıyla laf atması, yorum yapması profesyonellik dışıdır. Adam orada bir yorum yapmış. Yanıt verilir veya verilmez. İncelemenin Jahrein'in yazması bir fark yaratmıyor.

Ekleme: Grafik lafı eden arkadaşlar, her şey grafik değil. Zaten grafiğe laf söyleyen olmadı.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar 25 TL bu oyun. 25 TL'ye bugün o kadar güzel oyunlar alınabiliyor ki aklınız durur. Paranızın kıymetini bilin. 2 tane bayrak koydu diye Türk yapımcısı olamaz bir insan. Şu oyun bırakın satın almayı desteği bile haketmiyor. Zaten satışlarından belli. Sözde milliyetçilikle bir yere varılmaz. Panda gerçekten takip ettiğim bir insan. Hala takip etmeye de devam edeceğim. Ben kendisinin bu sözde milliyetçi kesimden faydalanmak amacıyla bunları söylediğini düşünmüyorum. Talihsiz açıklamalarda bulunmuş kendi duygularına kapılmıştır bence. Mantık sahibi hiçbir insan destek olsanız bile bu oyunun geliştirileceğini veya bu yapımcının daha iyi oyunlar ortaya koyacağını düşünmez. RDR 2'yi yayında silmek, TLOU 2'ye belalar okumak normal iken bu oyunla dalga geçmek sırf bayrak var diye ya da Türk diye mi kötü? Bu arada panda bunu da yanlış anlamış bu bir yapımcı karşılaştırması değil bir ürüne istediğin yorumu yapabilme hakkıdır. Bugün cuma namazı var diye çok büyük bir mağazadan çıkarıldım. İçeride kadın personel doluyken hem de. Rica ediyorum değerlerinizi bu şekilde kullandırmayın ülke bu hale dönüşüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı