Eş cinsellik karşıtlığını anlayamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Desteklemiyorum. Toplumun yapsını bozacağını düşündüğümden dolayı karşıyım. LGBT karşıtı eylemlerede katılırm. Ne de olsa herkes özgür di mi? Onlar özgürce taksimde eylem yapabilirlerse bende onlara karşı eylem yapabilirim.
Çoğuna göre bunu yapamazsın mesela. Pozitif ayrımcılık istiyor çoğu. Bu yanlış.
 
Normal bir durum değil. İnsanlara farklı gelmesi ise çok normal. Elbette bu tercihi yapan insanlara düşmanca davranmak çok yanlış fakat insanların rahatsız olması da gayet normal çünkü;

Her yerden çıkıyorlar. Dizilerde, filmlerde, sokaklarda yürüyüşlerde. Tamam kardeşim anladık, eşcinselsiniz. Kimse bir şey demiyor fakat nedir bu, biz burdayız tavırları? Büyük markalar dahi sizlere destek olmaya başladı. (ticari emeller için olsa da) Ciddi anlamda bir desteği zaten topladınız ve orada olduğunuzu çoğu insana belirttiniz fakat işin boyutu artık taşkınlık seviyesine geldi.

Yani insanların tercihleri beni kesinlikle ilgilendirmez fakat senin kimle yatağa girdiğini ben bilmek zorunda değilim. Her yerde bunun cilalamasını görmek zorunda değilim.

Ben kadınları tercih ediyorum diye sokakta yürüyüş yapmıyorum. Olayın boyutu mağdur edebiyatına döndü.
Desteği toplama olayı olarak bahsettiğiniz durum sadece gelişmiş ülkelerde oluştu.
 
Çocukların iki tane babası olsa çevreden baskı yerler her ne kadar burda kimse yapmam dese de. Bunun disinda dediğin çoğu sorun hem gizli eşcinsellik ile alakasız ve çok nadir zaten gizli escinsel dediğin şey çünkü evlense bile yürümüyor. Çevresinden damga yememek için söylemiyor sadece.
Eşcinsellik yasaklanınca gizlemeyecekler mi?

Çocuk meselesine gelirsem de aslında çocukların kendi ailelerini seçebilme özgürlüğü de olmalı. Apayrı bir konu aslında ama çocuk ailesini değiştirmek istiyorsa buna hakkı olmalı.
 
Mantıklı mı diye tartışamayız (sizin de heteroseksüel olduğunu varsayıyorum). Bunu eş cinsellerin tartışması daha doğru olur. Galiba homofobik yayınlara hiç denk gelmediniz. Eşcinselliği son 20 yılda çıkmış bir bozukluk olarak tanımlayan çok homofobik var.

Saçma eğer öyle diyen varsa da burada yok öyle bir şey diyen. Ki kimse osmanlı da civelek ocağını bilmek zorunda da değil.
 
Ne hali varsa görsünler onlar LGBT diye ben onlara saygı mı duyucam? Yaptıkları beni ilgilendirmez ama dizilerde filmlerde, markalarda belki ben bunu görmek istemiyorum. Ben şu ana kadar dizilerde LGBT karşıtı görmedim ama çoğu LGBT'yi özendiriyor. Bir şey dediğimizde özgürlük diyorlar.

Lgbt'yi özendirmek ne demek anlamadım. Dizide iki erkek öpüşüyor diye bende gidip erkekleri öpmüyorum. Böyle bir şey yok.
 
Hem benim içimdeki şey sadece tiksinti değil aynı zamanda bir korku bir tane erkeğin bana ilginç bir şekilde baktığını elimi falan tutmaya çalıştığını düşünüyorum da herhalde hiç beklemez ağzını yüzünü dağıtırdım orada.
 
Eşcinsellik yasaklanınca gizlemeyecekler mi?

Çocuk meselesine gelirsem de aslında çocukların kendi ailelerini seçebilme özgürlüğü de olmalı. Apayrı bir konu aslında ama çocuk ailesini değiştirmek istiyorsa buna hakkı olmalı.
İşte evlatlık işi çok saçma senin organına kelepçe takan yok istediğin kişiyle girebilirsin ve zaten hapise falan atılmıyor bunlar.

Çünkü normal bir şey.
Değil. Üreme şansın kalmıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı