Eş cinsellik karşıtlığını anlayamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam League of Legends'ta bile senelerdir yakın dost olarak bildiğimiz 2 erkek karakteri sırf bir LGBT için gay yaptılar bu tür şeyler yüzünden daha çok sevmemeye başladım dizileri falan hiç saymıyorum.
Dizi filmde her gördüğünüz eşcinsele sjw diyorsunuz.(Belli başlı işlerde sırf bilerek yapıldığı doğru ama genelleme yapmanın mantığı yok.) Sorun burada. Straight bireyleri dizilerde görmek sizi rahatsız etmiyorsa diğeri de etmemeli.
 
İnsanlar şu olayı anlamıyor bir fikir ortada var ise karşıt fikri de olmak zorunda. Olmalı. Kişiler fikirlere saygı duymalı. Karşıt fikre etiket yapıştırma çabası yanlış. Aynı toplum altında yaşıyoruz.
 
Öncelikle asıl konuya yazma sebebim; senin böyle birini engellemen sanki önemliymiş gibi yazmışsın. Dostum kimse "Aa, beni engellemiş." demiyor. Hele genelde Konu Dışı ve Erkekler Soruyor kategorilerinde takılan biri için.

Sosyal medya ve etkinliklerle gözümüze sokulması nedeniyle bu kadar nefret kazanması normal diye düşünüyorum. Ki ben de bu sınırdayım. Hele temmuz ayını ve gökkuşağını sahiplenmeleri ayrı bir komedi.

Bakın, ben aldığım bir üründe gökkuşağı istemiyorum. Eylem yapabilirler, ama bu sefer de nefret eden bir kitle kazanırlar. Bu çok normal değil mi?
 
İşte evlatlık işi çok saçma senin organına kelepçe takan yok istediğin kişiyle girebilirsin ve zaten hapise falan atılmıyor bunlar.
Niye saçma olsun hocam?

Bu arada çocugun ailesini seçmeden kastım evlatlık değil. Biyolojik ailesini de terk edebilmeli ve yeni ailesini seçebilmeli. Dediğim buydu.
 
“Bana göre aynı mantık” demişsiniz fakat reşit olmayan ilişki ile eşcinsel ilişki aynı mantık değil.
 
Konu sahibi biyolojik açıdan verilen cevabı komik buluyorsa zaten konunun çoktan kapanması gerekirdi 🤣.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20220820-122136_Chrome.jpg
    Screenshot_20220820-122136_Chrome.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 37
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı