Eş cinsellik karşıtlığını anlayamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herhangi bir düşmanlığım yok ama zorla eşcinsel olduğunu toplumda ifade edenler midemi aşırı derecede bulandırıyor.
 
Konuyu başka yere yine çekiyorsun ben onlar yapsın vs. demedim. Ama durumu kötüyse çocuk yapması saçma zaten.
Aynı mantık. Çocuğun hayatını geriden başlatmaya heteroların da hakkı yok. Madem eşcinsel aile çocuğun hayatını karartıyor diye karşı çıkıyorsunuz. O halde belli bir kesim harici kimsenin ilişki ve çocuk hakkı olmamalı.
 
Aynı mantık. Çocuğun hayatını geriden başlatmaya heteroların da hakkı yok. Madem eşcinsel aile çocuğun hayatını karartıyor diye karşı çıkıyorsunuz. O halde belli bir kesim harici kimsenin ilişki ve çocuk hakkı olmamalı.
Ama daha büyük bir handikap fakir olmaya göre çocuk sahibi olmak istiyorsan neden escinselsin yani.
 
Bu aralar çok homofobiğe denk geldim, kafayı yiyeceğim neredeyse. Bir insan nasıl olur da iki yetişkin insan arasında olan ve herhangi bir baskı zorlama vs olmayan bir ilişkiye burnunu sokma hakkına sahip olduğunu düşünür? Ben bunu asla anlayamıyorum. Ha erkek erkekle sevgili olmuş, ha erkek kızla sevgili olmuş. Size ne? Onların arasındaki ilişki ve iki tarafın da rızası varsa size ne? Gerçekten size ne? Asla anlayamıyorum bu insanları.
Konu açma sebebimin bir diğer nedeni de homofobikleri bulup engellemek için kolaylık sağlayacak olması.
Bu arada herkese homofobik diyen bir sjw kesinlikle değilim, insanlar eş cinsel ilişkiyi sevmeyebilir ama başkasının ilişkisine karışma hakkı yok. Sen sevmiyorsan sen eş cinsel olma kardeşim, onlar istiyorsa sana ne?

Karışmam ama bildiğin görüşlerine cinsel tercihlerine saygı duymamızı tapmamızı istiyorlar.
Bizi ilgilendirmez ama bizi ilgilendirmediği halde gelip böyle yok ben gayim ben gaysem hepiniz gay olacaksınız.
Falan yapanlar aşırı tilt ediyor.
 

Eş cinsel ilişkiyi yasaklayan kanun maddeleri[değiştir | kaynağı değiştir]​

Osmanlı Devleti'nde Tanzimat öncesinde yürürlüğe girmiş olan şu kanunlar, o dönemlerde livata (erkekler arasındaki eş cinsel ilişkinin) yaygınlık kazanması dolayısıyla, eşcinsellliğe yönelik cezaları içermekteydi: Dulkadir Vilayetinde (Maraş ve dolayları) uygulanmakta olan Alaüddevle Bey Kannunamesi, Bozok Türkmen bölgesinde (Yozga)) uygulanmakta olan Bozok Kanunlarının 15. maddesi, I. Selim Kanunnamesinin 6. maddesi, Kanuni Kanunnamesinin 27., 32.-35. maddeleri.

Tanzimat Devri'nde yürürlüğe konan ve önceki ilgili hukuki kaideleri hükümsüz kılan, Osmanlı tebaasının tümünün uymakla yükümlü olduğu 1858 tarihli Ceza Kanunname-i Hümayunu'nda ise livata ile ilgili bir düzenleme bulunmaz.[19] Tanzimat reformları arasında sayılan Kanunname, 1810 tarihli Fransız Ceza Kanunu'nu esas almaktadır ve Fransa'da, belirli bir cinsel eylemi suç olarak addeden yasalar 1791'den itibaren yürürlükten kaldırılmıştır.[20] Ceza Kanunname-i Hümayunu'nda livata ile ilgili düzenleme olmamasına dayanarak livatanın bu tarihte suç olmaktan çıkarıldığını kabul edenler[19] olduğu gibi; bunu kabul etmeyenler de vardır. Bazı araştırmacılar, İslam ceza hukukunda suçlara verilen cezaların had, tâ'zir, kısas ve diyet cezaları olarak dört ayrı başlıkta değerlendirildiğini,[21] ve 1858 tarihli Kanunname'nin birinci maddesinde tâ'zir suçlarını düzenlendiğine[22] dikkat çekerek; livatanın, İslam Hukuku'nda zina suçuna kıyas edilerek had suçları bağlamında ele alındığını ve bu nedenle pek çok kanunnamede ayrıca hükme bağlanmasına ihtiyaç duyulmadığı görüşünü ifade etmişlerdir.[kaynak belirtilmeli]
Kaynak: Vikipedi.

@Dr Drake Ramoray

Eğer ki LGBT suç olsaydı hala suç olurdu. Kanunu değiştirmezlerdi. Bunun normalleştirme ile alakası yok. Sadece mantıklı düşünen kişiler kanunda düzenleme yapmışlar. Bu LGBT'nin suç olduğunu göstermez.
 
Hem benim içimdeki şey sadece tiksinti değil aynı zamanda bir korku bir tane erkeğin bana ilginç bir şekilde baktığını elimi falan tutmaya çalıştığını düşünüyorum da herhalde hiç beklemez ağzını yüzünü dağıtırdım orada.
Hocam yanlış anlamayın ama psikolojik olarak yaşadığınız durum normal değil. Aşmaya çalışmanız lazım bu olayı, gerekirse destek alın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı