Eş cinsellik karşıtlığını anlayamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu yazmamın sebebinin yazım hatası ile alakası yok. Genelleme konusuna aşırı derecede karşıyım.
Size genelleme konusunda hak veriyorum lakin eşcinsellik konusunda çoğu kişi gözümüze sokuyor, bunu oldukça abartıyor eğer normal bir şeyse bunların olmaması lazım.
 
Yayginlasip insanların üremesini engelleyecek bir iliski turu. Siddetli sekilde karsitiyimdir. Hayatimda bunun gibileri gormek istemem. Hayatlarina karismam ama saygi duydugum anlaminada gelmiyor.
İnsanların üremesi çok matah bişey de sanki. Akraba evliliklerinden binlerce çocuk sakat doğuyor ülkede ama sorun çocuk yapamayanların birbirini sevmesi :)
 
Ben kotu bir mekanizma demiyorum ama sonucu kusursuz değil doğada kusursuz bir hayvan var mi hepsinin belli dezavantajları var.
Doğal seçilim bu sebeple kusursuz zaten. Bahsettiğiniz şey olsa bir popülasyon tüm evreni ele geçirir, en sonunda da kendileri, kaynak yetersizliğinden, elenirdi. Kusurlu bir canlı avantaj sağlayabiliyor mu? Hayır. Demek ki doğanın kanunu tıkır tıkır çalışıyor. Ayrıca zaten kaotik bir yapıya uyum sağlamak önemli, en kusursuz olmak değil. Dinazorlardan saklanmak için kemirgen olmuşuz, şu an buna ihtiyacımız mı var buna? Yeri gelmiş kuyruğumuz olmuş. Ağaçlarda yaşadığımız zamanlarda gerekliymiş, şu an olsa yanmıştık halbuki. Buna adaptasyon deniliyor.
Eşcinsel olan bir insan genlerini öbür nesile nasıl aktarsın?
Üremek için hetero ilişki yaşayabilir, zevk içinse eşcinsel ilişki. Eşcinsellik evrime ufacık bile ters değil. Tek eşlilik şart değil, ki insanlık tarihinin çok ufak bir zamanını kapsıyor bu zaten.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı