Escape from Tarkov saçmalığı

Oyunu 2020 yılında satın almıştım ve o zamandan beridir çok nadir oyuna girip 1 kez Scav modunda oynayıp çıkıyorum. Söylediğiniz gerekçeden dolayı hesap yasaklanmamış gibi. Başka nedenler olabilir.

+ Vergi bindiriyorlar paket başı 5-6 dolar civarı bende standart var en yükseğe normalde 103 euro fakat 128,41 euro gözüküyor ve çevirirken 3889TL gösteriyor normalde 128,41 euro 3700 TL olmasına rağmen beyefendiler euroyu 30,28 gibi bir fiyattan çeviriyorlar.

Eki Görüntüle 1957827Eki Görüntüle 1957828
VPN ve dolar hesabı deneyin. Türkiye'den alırken çoğu şirket artık KDV düşüyor.

VPN ve dolar hesabı deneyin. Türkiye'den alırken çoğu şirket artık KDV düşüyor.

Bir oyuna o kadar para vermeyeceğim şu an standartını 600 TL'ye almıştım zaten öyle gidiyor paket arasında farkta var bu arada oyuna başlama ekipmanınız olsun, stash dediğiniz ana menüdeki envanterinizin büyüklüğü olsun, pouch dediğiniz öldüğünüzde gitmeden güvenli envanteriniz olsun.

Şirket politikası olarak "güvenlik sizin sorumluluğunuzda" dedikleri an çalıntı hesap problemini çözmeleri gerekmiyor. Rockstar Games geri vermiştir çünkü problem kendilerinden kaynaklanmıştır. Klasik Rockstar Games. Günahımı emanet etmem.

Tarkov'un bu arada hile ve bu tür problemler ile ilgili kötü bir geçmişi var maalesef. Paranıza yazık olmuş, kibar ve profesyonel bir dille tekrar yardım istemeyi denerseniz belki işiniz rast gider.

Edit: Ban sebebi yazmıyor, account loss vs demiş. Tekrar gönderin, e-postaya ulaşamadım dersiniz hileden ban yemediyse belki elinizde fatura varsa problem çözülebilir.
Çeviri yanlış çevirmiş internette. O ne diyorsa onu yazdım. Yok hiçbir şekilde veremeyiz dedi. Rockstarın kendi suçu değil. Çinçe mail geldi. Çaldılar,onlar çözdü

Oyunu 2020 yılında satın almıştım ve o zamandan beridir çok nadir oyuna girip 1 kez Scav modunda oynayıp çıkıyorum. Söylediğiniz gerekçeden dolayı hesap yasaklanmamış gibi. Başka nedenler olabilir.
Çalmışlar,arkadaşlar öyle okumuş.

Hayatinizda gorebileceginiz en rezil firmadir. Yapacak birsey yok. Bu arada mesajini bunlarin discord topluluguna atsam sıkıntı olur mu? Görsünler ne b.ktan bir firma olduklarini?
Ben geçen sene gittim Escape from Tarkov satın aldım. Euro üzerinden TL'ye güncel olarak dönen bir fiyatı vardı. Ve gerçekten pahalıydı. Hayatımdan dolayı giremedim edemedim oyuna vs. geçen gün başlamak istedim. Bir baktım 'hesabınız engellendi' gibi bir şey yazdı. Dedim Allah Allah, birkaç kez girdim ben bu oyuna. Neden şimdi öyle yaptı diye, şifre sıfırlama gönderdim. Baktım şifre sıfırlama maili geliyor ama tıklıyorum linki hata diyor. En son desteğe yazdım ve 'hesabınıza uzun zamandır girmediğiniz için, önlem maksatlı bu yasa gereği kalıcı olarak kaldırdık' dedi. Ve oyuna girmemekti tek suçum. Hile kullandın vs dese anlayacağım. Ben hayatımda böyle saçma sapan bir oyun şirketi görmedim. Hem param gitti. Hemde oyunu oynayamadım. Sözleşme de imza attırdık diyor. İşim gücüm yok 200 satır İngilizce pragrafı mı okuyacağım? Kimse okumuyor ki. Öyle böyle paramın üstüne yattılar. Uzun süre Escape from Tarkov oynamazsınız, hesabınız 'artık' güme gidiyormuş arkadaşlar. Fotoğrafta atıyorum.

Hayatinizda gorebileceginiz en rezil firmadir. Yapacak bir şey yok. Bu arada mesajini bunlarin Discord topluluguna atsam sıkıntı olur mu? Görsünler ne b. Ktan bir firma olduklarini?

Siliyorlar uyarı, mute ban gibi ceza veriyorlar atsanda bir şey değişmez hile videosu atıyorsun ismiyle birlikte siliyorlar videolu kanıt niteliğinde şikayet ediyorsun yine siliyorlar.

Siliyorlar uyarı, mute ban gibi ceza veriyorlar atsanda bir şey değişmez hile videosu atıyorsun ismiyle birlikte siliyorlar videolu kanıt niteliğinde şikayet ediyorsun yine siliyorlar.
Onlar ayrı kafa zaten, bu oyun hilecilerden para kazanıyor bu arada. Adamlar hilecilere karşı hiçbir açıklama yapmıyor. Geçen ay banlanan herif bu wipe gelip beni vuruyor e başlarım böyle oyuna. Oyunu alacak varsa almasın 3 wipe oynadım geçenlerde sattım hesabı kafa rahat. Bu oyun akıllı insanın oynayacağı oyun değil.

Onlar ayrı kafa zaten, bu oyun hilecilerden para kazanıyor bu arada. Adamlar hilecilere karşı hiçbir açıklama yapmıyor. Geçen ay banlanan herif bu wipe gelip beni vuruyor e başlarım böyle oyuna. Oyunu alacak varsa almasın 3 wipe oynadım geçenlerde sattım hesabı kafa rahat. Bu oyun akıllı insanın oynayacağı oyun değil.
İnan oynamıyorum diye satacaktım. İncir ağacı dikdiler bana.

Hesabın başkasının eline geçmiş, başkası da hile kullanıp banlanmış bu kadar basit. Email-fatura ve oyunda kullandığın son 10 nicki yazarsan bir ihtimal açma durumları var. Yaşadığın bölgeyi ve girdiğin IP adresini de belirtmen lazım uyuşup uyuşmadığına baksınlar. Bu arada bende standart EFT kodu var, çekilişten çıkmıştı. 0 dijital kod. İlgilenen olursa makul fiyatlara bırakırım.

Hile olayında da evet hile var ama benim 5k saatim var, oynamayı az çok çözdüm. Reportladıklarım geçen hafta tek tek banlamış mesela. Artık ekip hile konusuna ciddi el atmış durumda. Bir yandan Arena modu da geliyor. Aralıktaki wipe zamanında da oyun motoru değişecek ve büyük bir patch gelecek. Şans tanımanız lazım. Her popüler oyunda hile vardır. Ayrıyetten, bu oyun hardcore fpsmmo oyunu. Herkese hitap etmiyor zaten. Bunu bilerek oynayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı