Escape From Tarkov "Sanitary Standarts - Part 2" Görev Sorunu

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Arkadaşlar Escape From Tarkov oyununda görevleri yapıyordum. Fakat Therapist'in görevi olan "Sanitary Standarts - Part2" görevinde bizden raid esnasında 2 adet "Gas Analyzer" bulmamızı istiyor. Neyse ben bunları buldum getirdim fakat görevde bir tanesini saydı diğerini saymadı. Dedim belki farklı haritadan bulmak gerekiyordur dedim. Gittim Factory, Woods, Customs, Interchange haritalarından toplam şu an elimde 20 tane Gas Analyzer oldu. Fakat yine de görevi tamamlamıyor.

Ben mi yanlış okuyorum yoksa göremediğim ince bir nokta mı var yapmak gereken anlamadım gitti kaç gündür. Diğer görevler çatır çatır geçiyor. Fakat bu görev takıldı kaldı orada. Oynayan, bilen, görevi yapmış olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirim. Görev açıklaması olan oyunun sayfasını aşağıya bırakıyorum incelemek isteyen olursa diye.

Harita zorunluluğu yok. Sadece 2 tane find in raid bulup Therapist satıcısına teslim etmelisiniz. Find in raid olması önemli. Görevde sorun yok, öyle olsaydı kimse yapamazdı. İsterseniz oyunun topluluk katılımcısı discordunda belirtin.

Harita zorunluluğu yok. Sadece 2 tane find in raid bulup Therapist satıcısına teslim etmelisiniz. Find in raid olması önemli. Görevde sorun yok, öyle olsaydı kimse yapamazdı. İsterseniz oyunun topluluk katılımcısı discordunda belirtin.
Sıkıntı orda işte. Yaklaşık 30 tane video izledim görevi yapanların. Hepsi sadece raid ile bul getir yeter diyor. Her yerden bulup getiriyorum ama Therapist görevi onaylamıyor. Bu yüzden Therapist'ten yeni görev alamıyorum maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı