Eşcinsellik ve neden doğal bir şey olduğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu bunu bilmiyorumda kimin kimle ne yaptığına, kimin kimi sevdiğine şahsen neden takılmak zorunda olayım hiç anlamıyorum. Ucu bana değmiyor ki kim ne istiyorsa yapsın. Zaten şunun şurasında ne kadar yaşayacağım, ne göreceğim ki vaktimi şu tartışmalarla harcayayım. İnsanların ne kadar saçma şeylere vakit harcadığı çok enteresan arkadaşlar.
 
Bir şeyi, ister eşcinsellik olsun, ister ateistlik olsun, ister başka bir şey olsun; ilgi çekmek için olanlar yüzünden "kötü" ilan etmek mantığa aykırıdır. Cidden hakkını arayan insanları, doğuştan homoseksüel olan insanları bahsettiğiniz aptal insanlar yüzünden neden çöpe atalım ki?
Sadece taviz verme diyorum. O aptal insanları çöpe atıp eşcinsellik hakkındaki görüşlerini herkesle paylaşmamak en iyisidir. Eşcinsellik bence de normal bir durum ama konuşma esnasında "Eşcinsellik bence normal" gibi bir söz söylemem. Hem tartışmaya sebep olur hem de bu duruma IQ seviyesi yetmeyecek, akşama kadar televizyonda dini (olduğunu iddia eden) programları izleyen 50 yaş üstü gereksizlere tartışmayı kaybedersin.
Ben de buna kızıyorum. Konu açılırsa söylenir fakat onun haricinde söylemek ilgi çekmek için yapılmış oluyor genelde.
Ben bunu karşımdaki kişinin zeka seviyesine göre söylerim. Aptalın biriyse boşver der geçiştiririm.
Eşcinsel arkadaşlarım oldu. Bir tanesi şu an en yakın arkadaşım. Emin olun, senden benden farkı yok.
Normal insan sonuçta ne farkı olabilir :D.
O transeksüellik oluyor diye biliyorum. Tam emin değilim.
Evet transeksüellik, doğru biliyorsun.
 
Dogada olmasi normal oldugunu gostermez.
Cinsel egilimlerinizi normallestirmek zorunda degilsiniz. Bu davranisin kendisi anormal.
"Ben kadinlardan hoslaniyorum ve bu cok normal" demek zorunda hisseden biri gordunuz mu? Bu da ayni sey. Kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz cinsel tercihlerinizden dolayi, pedofili gibi sapkinliklar dahil degil elbet bu ozgurluge.
 
Konu sahibi çok güzel bir şey söylemiş. Konunun içinde bilim varsa işin içine din katılmaz, ama birisi görgü, gelenekten başka birisi terbiyeden bahsediyor. Ülke olarak uzun zamandır, hem de çok uzun zamandır bilim ile alakamız yok ama bilimi düzgün yapan insanlara da saygı göstermiyoruz. Yazık halimize başka bir şey diyemem.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı