Eşcinsellik ve neden doğal bir şey olduğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oo, baksana sen şu işe. Birkaç kişi "bohohohhoyt gay" dediği için intihar eden insanlar var, öyle mi? Ona bakılırsa mavi balina oyunu da bir seri katilden tehlikeli. HAYIR, DEĞİL. Kimse öyle bi savunma yapmaya kalkmasın lütfen, tuvalet kağıdı gibi kullanır atarım.
Öyle değil ne yazık ki. Ailesinden baskı görenler çok fazla. Azıcık tarama ile bulabilirsiniz.
Otomatik prim makinesi Kemal kardesim. Kimse saygi duymak zorunda degil niye zorluyorsun milleti?
Nereden prim kastığımı göstermeni rica ediyorum.
 
Doğaya başvurma safsatasını başka bir safsata ile savunmak oluyor bu :) Konu fayda zarar konusu değil. Buradaki mesele kurgulanan mantık düzlemindeki hata. İlla ki yamyamlık vb. zararlılarla refere etmen gerekmiyor. Ototrof canlılar oldukça faydalıdır. Doğa da ototrof canlıların oluşu, insanların da inorganik madde sentezi yapabileceğini göstermez. Gördüğünüz gibi farklı canlı türlerinden yapılan her atıf reel mantığa aykırıdır.
 
Ne yapayim ya konuyu bos bos uzatti amaci mesaj kasmak. Kendi atasina sempaze diyor ben ilk basta anladim ilgi cekmek için actigini.
Konu dışında da ne güzel mesaj kasıyoruz he, cahillik abidesisin. 2 satır okumaktan aciz bir insansın belli, fikriniz olmadığı konulara hiçbir şey yazmayın bir daha, komik oluyorsunuz gerçekten.
 
Şempanzeler bizim atalarımız olduğu için onlardan örnek verdim. En doğru örnek o bana kalırsa.
Lütfen kardeşim yaşın benden büyükse abim;

Öncelikle şempanzeler bizim atamız cümlesi çok çok yanlıştır. Neden biliyor musun? Bilim tartışalım çok araştırıyorsunuz ve bu güzel birşey. Bilimde teori-hipotez-kanunlar vardır okullarda hala öğretiliyor.

Teori: Doğruluğu kanıtlanmamış bilgiler topluluğu.

Evrim bir teoridir. Tıpkı BigBang(Büyük patlama) gibi. Bilim insanları bile bunda hemfikir iken ve hala kanıtlanması gereken argümanlar var iken evrime gerçekten var demek afedersin çok saçma. Ha sen kendin inanırsın ona lafım yok. Ama şempanzelerden geldik ondan bu örneği verdim demek yanlış hemde çok.
 
Aman aman, nasıl uzamış konu. Birazdan kilitlenir zaten.

Kendi fikrimi belirtmem gerekirse kendisiye ilgili sadece eşcinsel olduğu hakkında bilgi veren kişilere zerre saygı duymam.
Ancak kendi halinde takılan, normal bir birey gibi takılan eşcinseller hakkında düşüncem yoktur, çünkü düşünülmeye değmezler, aynı normal insanlar gibi.

Kimseyi birine saygı duymaya zorlayamam, herkesin kendi şahsi fikri der geçerim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı