ESET internet Security 2 aylık kullanım deneyimi

Haklısınız, ESET'e geçecektim 600TL'ymiş 1 yıllığı

Her kuzenimin bilgisayarını açtığında o robot geliyordu o günden beri ESET'ten nefret ediyordum, tabii bu konuyu ve arayüzü görene kadar.
Dediğim gibi yapmak en mantıklısı olur. Ülkemizde ESET'e para vermek çok zor olacaktır bu yüzden her ay bir tane mail adresi açmaya uğraşmak lazım Veya başka sitelerden aylık deneme sürümü paylaşanlardan key bulmak.

Hocam birde fiyatın pahalı olması çok normal herkes pahalı olduğundan kullanmıyorum diyor ama ESET zaten şirketlere yönelik veya Küçük işletmelere yönelik çalışıyor.
ESET Ev kullanıcısı için ideal bir ürün, şirketler için sıkıntılı biraz.

Haklısınız, ESET'e geçecektim 600TL'ymiş 1 yıllığı

Her kuzenimin bilgisayarını açtığında o robot geliyordu o günden beri ESET'ten nefret ediyordum, tabii bu konuyu ve arayüzü görene kadar.
Hocam Eski Bilgisayarım çok kötüydü 2GB RAM'i vardı ve çoğu program 10 Saniyede açılıyordu mecburi tek kasmayan AV ESET'ti bende ESET alıp kullandım ama ESET'ten memnun kalmadım diyemem.

Eğer ESET Kaspersky gibi 90 günlük key falan verirse seve seve kullanırım.

Bilmiyorum Ama çoğu şirket Kaspersky'den bile fazla tercih ediyor demek ki insanların aklında bir yer etmiş.

Bilmiyorum Ama çoğu şirket Kaspersky'den bile fazla tercih ediyor demek ki insanların aklında bir yer etmiş.
Haziran ayında yayınlanmış Şirket testleri mesela (gerçi şirket kısmında da bayağı gelişmiş):

Her zaman her yerde söyledim, ağ koruması konusunda ESET'in üstüne yok. İncelemede bunun üstüne durmanız gayet iyi olmuş. ESET'i kötüleyenlerin amacını anlayamasam da, üstüne katarak ilerlemeye devam ediyor firma. Çok değil kısa süre içinde Kaspersky'ın istihbarat ağını da geride bırakmasını muhtemel görüyorum. Kurumsal anlamdaki başarısı zaten ortada.

Açıkçası bu forumda Kaspersky sürekli önerilen bir ürün ancak bana kalırsa önerilmemesi gereken bir ürün olma yolunda ilerliyor gibi. Bir de Rus markası olması da insanı bir düşündürüyor her zaman. Ben şu an bir AV'e para verecek olsaydım bu kesinlikle ESET olurdu. Umarım bu şekilde gelişmeye devam eder.

Rus olup olmaması beni çok ilgilendirmese de, istihbarat ağı gittikçe azalıyor görebildiğim kadarıyla. Erken tespit sistemlerinde sorunlar yaşanmaya başlandı/yaşamaya başladım. İş sistemlerimde ESET kullanırım her zaman, DLP çözümlerini de unutmamak gerek.

Buna ek olarak HIPS koruması çok başarılı denediniz mi bilmiyorum.

Buna ek olarak HIPS koruması çok başarılı denediniz mi bilmiyorum.
Evet, ortaklarımızla alternatifler yerine ESET ile çalışıyoruz zaten. Şu ana dek sorun yaşadığımız hiç olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…