ESET vs AVG

Kaspersky Free kadar iyi mi sizce? Ben geçenlerde Kaspersky'ı bildirim yüzünden sildim, sağ taraftan ikide bir bildirim gönderiyordu, sinir oldum.
Bende de aynı sorun vardı güncellemeyle düzeltildi sanırım.
Kaspersky'dan güzel AV görmedim, sezgisel taramaları gerçekten mükemmel tespit ediyor. :)

Dostlar çok teşekkürler fakat bir taraf Windows Defender derken bir taraf Kaspersky diyor. Kararsızım.
Bilinçli bir kullanıcı iseniz Windows Defender. Lakin şu an her ne kadar bilinçli olsak da internette dolandırıcılık olsun zararlı yazılımlar olsun aklınızın alamayacağı kadar fazlalar, her yerdeler. Kaspersky İS de sadece AV değil uygulama güncelleme, İşletim sistemi açığı bulma vs. gibi araçlar var. Ayrıca nerdeyse her saat veri tabanı güncelliyorlar. Bu aklınızı çelmesin birkaç saniyede birkaç KB ya da MB kadar kendi kendine anında güncelliyor. Kaspersky diyorum :)

Webroot SecureAnywhere öneririm.
Şu an kullandığım antivirüs.

Hepinize teşekkürler. Zaten virüslerle senelerdir baş ediyorum. Yani reklama tıklama olayı falan sıkıntı değil. Fakat gelişen hacker tehdidini görünce WannaCry felaketi gibi bir tehlikeden korunmak için Kaspersky tercih edeceğimi düşünüyorum.

Oyuncu sistemim için sağlam bir antivirüs arıyorum. Ama kaynaklarımdan sömürmesi hoş değil. Hafif ama sağlam bir antivirüs öneriniz var mıdır? Şu an Webroot SecureAnywhere kullanıyorum. Yeterli midir?
Ücret önemsizdir.
Bitdefender Total Security öneririm.Ssd kullanıyorsanız antivirüsler pek sisteminizi etkilemeyecektir sadece biraz geç açılıyorlar en azından bitdefender öyle fakat sağlam antivirüslerden biri.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı