Eski bilgisayardan Duman ve Yanık kokusu geldi

Makaleler
1
Bilgisayar çalışıyor mu diye kontrol etmek istedim. 7 8 senelik yaklaşık. Bilgisayarı çalıştırdım işlemci fanı belirli aralıklarla sürekli hızlanmaya başladı ve Yanık kokusuyla birlikte duman geldi. PSU kalitesiz, 300W. Benim için bir değeri yok ama bu dumanın geliş noktasını merak ediyorum. Evde elektrikler vs kesilmedi bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam belki içeride kablolardan bazıları erimistir. Yada sorun daha ciddi olabilirm

Ekran kartını çıkar, RAM'i çıkar, işlemciyi çıkar, veya anakartta ki kondansatörlere iyice bakın.

Hocam calistirmadan önce bilgisayardaki tozlari temizlerseniz cok iyi olur. 7-8 senelik bilgisayarda cok toz birikmistir. O tozlarda kisa devreye sebep olabilir. Silip calistirmayi denemeniz iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burdaki gibi yapıp güç kaynağını test edebilirsin, geri dönüş yapmayı unutma ona göre yardımcı olmaya çalışırım.

Technopat 3 ve 4 girişleri birleştirin diyor ama bazı kanallarda 4 ve 6 diyor korkuyorum yangın çıkarmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…