Eski eğlenceli zamanlarınızı anlatın

He ya. Hiç sorma. :/ Şimdiki liseli nesile yazık olacak valla. En güzel yıllarını evde geçiriyorlar.
Evet ya. Bizim okulun arkasında bir küçük dere vardı. ( küçük su yolu gibi düşünün.) Okuldan kaçıp oraya gider ve meyve çala- şey pardon izin alıp yerdik.😀
 
Ahhh ahhh hangisini yazsam diye düşünürken hatırlayıp gözleri doluyor insanın. Her şeyin daha iyiye gitmesi gerekirken maalesef çoğunlukla kötü yönde ilerleme kaydediyoruz. Şimdi hayatta hiçbir şeyden zevk alamayan tatsız yaşamlar süren insanlar olduk birçoğumuz.
 
Bir de babam okumak için gazete getirirdi sürekli. 3-4 yaşındayken de o gazeteleri yerdim. Technopat'ta kim gazete yedi diye sorsam, herkes bana güler. Kaç tane haber yedim sayısı belirsiz. 5 yaşından sonra bıraktım yemeyi. Tadı ve kokusu farklı. Yaprak gibi sarıp yiyordum. Gazete yenmez, okunur.
 
Okuldaydık, en sıkıcı ders başlayacaktı. Arkadaşlarımın sınıfındaydım. Ders bitti diye sınıftan çıkacaktım, bir baktım kapı açılmıyor. Sınıfta kaldık. Bizim müdür yardımcısı da çok sinirli biri. O zamanlar ceza yiyeceğiz diye korkuyorduk. Sonra hoca kapının camından baktı, güldü. Onu yırttık. Sevmediğim dersinde son 5 dakikası kalmıştı, kurtarmıştım.

Okula gidiyorduk, gene sevmediğim bir ders vardı. Serviste en arkada dua ediyordum, inşallah bir şey olur da geç kalırız... Sonra ışıklarda durdu servis. Sonra oradan bize araba çarptı. Sonra indik, orada 30 dakika bekledik. Sonra başka servis alıp bizi okula götürdü. Sevmediğim dersi yine kaynatmayı başardım. :D
 
2010 yılları Wolfteam oynamak için okuldan kaçıp internet kafeye gidiyorduk ulan ne günlerdi be şimdi alayı P2W.
 
Sabahtan akşama kadar mahalle maçı, bisiklet yarışı, torpil patlatma, egzoza patates sokma, taso gibi aktiviteler yaptığımız, sabah babam çıkarken "annen sana emanet" dediği ve göğsümün kabardığı zamanlar çok iyiydi be.
 

Geri
Yukarı