Eski kız arkadaşımı nasıl unuturum?

Psikopat mıyım bilmiyorum ama böyle durumlarda intro version 2.0 dinliyorum veya kill yourself 3.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
cok güzel hocam alın dinleyin sarıyor bu.

Evet haklısınız aynı şeyi arkadaşlarım sorun yaşadığında da söylüyorum. Üniversite var o olmazsa iş hayatı var bir çok alternatif var fakat iş icraate gelince söylediklerimi pek yapabildiğimi söyleyemem sanırım şimdi arkadaşlarımı anlıyorum.
Geçmiş olsun abi. Teklifiniz için çok teşekkür ederim ama ig kullanmıyorum. Açıkçası fotoğraflarını silmeye kıyamıyorum onunkileri silsem bile ilk tanıştığımız gün kendi arkadaşlarımla çektiğimiz bir fotoğraf bile hatırlatıyor kendini. Evet haklısınız ağzından tek çıkan kelime istemiyorum idi kafamda milyon tane soru ile bıraktı beni her hangi bir sebep sunmadı fakat ben üstelemek istemedim rahatsız olacağını düşündüğüm için. Kendisiyle tanıştığımız ilk günden beri tamamen berrak ve saf olarak konuştum tek bir yalan bile söylemedim. Fakat araya zaman girince mesafe de giriyor anladığım kadarıyla. Bildiğim kadarıyla il dışından biriyle flörtleşiyor. Ama yine de o çocuk için bıraktığını pek sanmıyorum yada ona konduramıyorum. Hala tanıdığım kişi mi onu bile bilmiyorum.
Kendine "eski kız arkadaş" kelimelerini kullanmayı yasakla.
Kesinlikle deneyeceğim.
Evet gerçekten haklısınız fakat bazen insan düşündüğünü yapamıyor. Kendisini hiç bir şekilde göremiyorum. Zaten bu sene bitince de üniversiteye gider. Benim aksime zeki ve önü açık bir kızdı. Akademik başarım pek iyi değil kaldım bir sene zaten. Demem o ki zaten göremeyeceğim kendisini bende olan fotoğrafları haricinde en azından bir fotoğrafını çıkartıp saklamayı diğerlerini silmeyi düşünüyorum.

@rifflord, boş ver gerçekten. Umursadığına bile değmez.

Evet kiyamazsin. Aynılarını ben de yaşadım. Tüm umudum tükenmiş olsa bile fotoğraflari silmeye kıyamadım. Ama mecburuz kardeşim. Yolumuza bakmalıyız. Biz erkekler daha saf ve temiz severiz. Onlarsa bizimle oyuncak gibi oynarlar. Senin ex her ne kadar sana şuan iyi birisi gibi de gelse, başkasıyla beraber olmasını kendine yediremesen bile de o seni çoktan unuttu. Ve ilişkiden sonraki dönemde aşkımızın etkisinden çıktıktan sonra aslında nasıl iğrenç insanlar olduklarını görüyoruz. Inan biliyorum da konuşuyorum.

Damar müzik dinleyerek.
Selahattin özdemir, bergen, güllü, cansever.

İnsan gerçekten kondurup inanamıyor. Sanırım şuan kendisi benim aşık olduğum kadın değil farklı bir kadın olmuş.

@rifflord, unutursun da merak etme. Böyle kişilere prim vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…