Benim okuldan eski bir sevgilim vardı ayrılalı 1 ay oldu. Ayrılma sebebimiz kızın arkadaşının bana beraberken telefonu alıp bana saçma sesler atması ve kızın bir şey dememesi sonradan özür dilemesi. Ben de kendime yediremeyip ayrılmıştım. Engelledim ettim falan sonrasında arkadaşları dedi ki bana o seni çok seviyor seninle mutlu falan dedi. Ben de engeli açtım dün ise öğlen teneffüsü konuşalım mı yazdı. Ben de tamam gel dedim. Bugün konuştuk nasılsın iyi misin falan. Sonra dedim neden konuşmak istiyorsun. Dedi ki ben barışmak istiyorum. Neden dedim oda biraz geçiştirdi sonra ciddiye bağladım dedi ki ben hatamı anladım ders çıkardım pişman oldum barışalım artık dedi. Ben de derslerimin yoğun olduğunu vakit bulamadığımı hafta içi sadece 1-1.5 saat boşluğumun olduğunu derslere verdiğimi söyledim kendimi. Oda dedi ki bu hayır mı demek oluyor dedi ben de düşüneceğim dedim ve öyle geçti sonra konuştuk ettik falan. O dediğim kızla ise arasını bozmuş öyle dedi. Şimdi sizce ne yapmalıyım? Normalde ret edecektim ama edemedim çünkü ilk gördüğünde geldiğinde bir şey diyemiyorsun. Kıza acayip anlamda sevgi beslemiyorum ama nefret de etmiyorum. Seviyorum ama aşk anlamında değil sadece ufak hoşlanıyorum. Ne yapabilirim?