Eski sevgiliyi aşamamak

Hala seviyorsanız çekinmeden tekrar konuşun onunla. Eğer sevginizi içinizde tutarsanız zaman geçtikçe kötü bir hal alır. Eğer hayır derse umudu kesin ve bir süre başka birine bağlanmayın.
 
Kusura bakmayın ama yazık demekten başka bir şey bulamadım. Seni unutup başka sulara yelken açmış birisini hala sevebilmek bir bana garip geliyor galiba. Mantığınla oturup ben ondan ayrıldım onu unutmalıyım artık hayatımda yok demek zor olmamalı. Olamaz zaten.
 
Hayatınıza giren bazı insanların gelip geçici olabileceğini öğrenmeniz gerekiyor bu da çok kolay bir şey değil tabii ki ancak üstesinden gelirseniz bir daha bu tarz sorunlar yaşamazsınız.
 
Ayrılalı 1,5 yıl oldu fakat eski sevgilimi unutamıyorum. Her şeyde aklıma geliyor, ismi her yerde karşıma çıkıyor, rüyalarıma giriyor, benim için büyük bir takıntı haline geldi yazmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Yazmayı deneyin. Baktın ki umut yok. Artık onu unutmalısın.
 
Aynı şeyi yaşadım. Yazdıktan sonra her şey düzelir sanmıştım ki yanılmışım. Maalesef bazı insanlar değişemedikleri gibi daha da kötü oluyorlar. Elbette ki her insan aynı değil. Sizin sevdiğiniz böyle olmayabilir. Sadece işlerin daha beter olabileceğini unutmayın demek istiyorum. Zira ben eski sevgilimden sonra kimseyle bırak sevgili olmayı, konuşmadım bile. Uzun bir süredir kafa dinleme dönemindeyim ve bir sonraki sevgilimi çok daha özenle seçeceğim. En azından güzelliğine aldanmayacağım birini bulacağımı düşünüyorum. Bazen ayrılıklar, hatta ayrılıktan sonra düzeltmeye çalışmalar bile insana güzel bir ders oluyor. Bu dersi çıkarmaya özen gösterin.
 
1.5 yıl yetmediyse bir 1.5 yıl daha gerekli. O zaman da geçmezse başka bir 1.5 yıl. Zamanla aşacaksın. Asla yazma, yapacağın en büyük hata yazmak olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı