Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Tavsiyeler

Kızı en fazla 3 gün arama, eğer sen aramadın diye kız merak edip seni arar ise git o kıza kurban ol. Yok eğer aramıyor ise çağır çöpçüleri süpürsünler o yalancı aşkınızı.(y)

Aşkınız süpürüldükten sonra ''Erkin Koray'' ağabeyimizden bu şarkıyı dinle dur: Kendisine hürmetler...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kızı en fazla 3 gün arama, eğer sen aramadın diye kız merak edip seni arar ise git o kıza kurban ol. Yok eğer aramıyor ise çağır çöpçüleri süpürsünler o yalancı aşkınızı.(y)

Aşkınız süpürüldükten sonra ''Erkin Koray'' ağabeyimizden bu şarkıyı dinle dur: Kendisine hürmetler...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aramaktan ziyade şu Twitter'dan üzüldüğüne dair sözler felan yazıyor. Ayrılırken benim kadar (hatta hiç) üzülmeyen kız, ayrıldıktan bir süre sonra ne olduysa üzüldüğünü tekrar çıkmak istediğini söyler oldu ve açıkçası tekrar çıkarsak o eski samimiyeti, sevgiyi onda bulabileceğime inanmıyorum.

Kız, Kadın milleti sevdiği bir insanı (erkeği) kolay kolay terk etmez. Terk etse de geri dönüşü neredeyse imkansız. Tecrübeyle sabittir.(y)
Bu kız aradığını başkasında bulamayıp sana mı dönüyor ne?:kararsız:

Neyse, bu son mesajım aksi taktirde Haydar Dümen yerine yanlışlıkla beni ararlar.:D

Bu konuyu açarak bile onu daha çok hatırlamış oluyorsunuz. Arkadaşlarıma bakıyorum; bir kız arkadaş buldu mu bizi unutuyor, biz görünmez oluyoruz. 2 hafta sonra araları bozuluyor. Araları bozulunca hemen bizim yanımıza geliyor. Erkek arkadaşlarınızla zaman geçirin. Sonunda geri döneceğiniz yer onların yanı. Sizin de benim yaşlarımda olduğunuzu düşünerek yazıyorum bunları. Bana kalırsa belli bir yaşa kadar böyle kız arkadaşa falan hiç gerek yok. Çünkü çevremdekilere bakıyorum yaşadıkları mutluluğun 2-3 katı kadar üzülüyorlar sonunda.

Kendinize benimki gibi bir kız arkadaş bulun. Altta kız arkadaşımla fotoğrafım var.:D

_20150608_211721.JPG

Son düzenleme:
Bu konuyu açarak bile onu daha çok hatırlamış oluyorsunuz. Arladaşlarıma bakıyorum; bir kız arkadaş buldu mu bizi unutuyor, biz görünmez oluyoruz. 2 hafta sonra araları bozuluyor. Araları bozulunca hemen bizim yanımıza geliyor. Erkek arkadaşlarınızla zaman geçirin. Sonunda geri döneceğiniz yer onların yanı. Sizinde benim yaşlarımda olduğunuzu düşünerek yazıyorum bunları. Bana kalırsa belli bir yaşa kadar böyle kız arkadaşa falan hiç gerek yok. Çünkü çevremdekilere bakıyorum yaşadıkları mutluluğun 2-3 katı kadar üzülüyorlar sonunda.

Kendinize benimki gibi bir kız arkadaş bulun. Altta kız arkadaşımla fotoğrafım var.:D

Eki Görüntüle 75870
Galiba bundan sonra umursamayıp eskisi gibi erkek arkadaşlarla takılmaya başlayacağım. :) Yardımlarınız için teşekkürler, size kız arkadaşınızla mutluluklar.. :D

Son düzenleme:
Bende de bir XP aşkı vardı ama buna rağmen onu bıraktım."Bilgisayarda 2-3 gün XP'yi denesem mi?" diye düşünüyordum. 1 yıl önce bu düşüncemi gerçekleştirdim. 2 hafta boyunca XP kullandım. Sonra hatırladım niçin XP'yi bıraktığımı. Siz de eski sevgilinizi neden eski olduğunu hatırlarsanız zamanla unutursunuz.

Bence bu meselelerden bir süre uzak durmak en iyisi. Bazı şeyleri zaman bırakmak lazım. Daha iyileri gelir belki. Hayatın neler getireceği belli olmaz. Hobilerin ile ilgilen. Yeni hobiler bul. İmkanın var ise dolaş. Tatil iyi olabilir. Bence en iyisi ileriye bakmak. Hayatını kurtarmaya bak. Bu meseleler ile ilgilenmemek bazen daha iyi oluyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı