Eski Sevgiliyi Unutmak İçin Tavsiyeler

@Silinen üye, maalesef var (sabah beni arayıp "kardeşim, ben aşkımı buldum" deyip akşama vazgeçene şahit oldum) onu da geçtik nikah kıyılmış günlük aşklar sözkonusu. Tabi bu dediğin günlük nikah Türkiye'de sözkonusu değil.

Aynı yaşta sayılırız. Benim böyle konularda tecrübem yok fakat etrafımda olup bitenlere çok dikkat ederim. Bu yaş grubundaki sevgilerin sonu iyi bitmiyor. en azından yaşadığımız dönemde yok böyle bir şey. Benim arkadaşlarımdan gözlemlediğim bu. Sonunda hepsi karşısındakine düşman oluyor.

Gözlemlerime dayanarak böyle arkadaşlıkların bu yaşta olmasının pek iyi olmadığını söyleyebilirim. Olmasında bir sakınca yok fakat, maalesef sonu iyi bitmiyor. Ayrıca gereğinden fazla boşa vakit harcatabiliyor.

Bence siz de benim gibi bir işletim sistemini sevin veya ilgi duyduğunuz alandaki bir şeyi. Bütün kontroller sizde. Ayıracağınız zamanı da kendiniz seçiyorsunuz. Ayrıca size çok şey öğretiyor, özellikle de kafanızdaki meslek bu doğrultudaysa. Belki saçma gelebilir ama ben teknolojiyi (Android desek daha doğru olabilir) gerçekten bir insanmışçasına seviyorum. Teknoloji benim için en yakınlarım kadar değerli. (Bu konudan buraya nasıl geldim bende anlamadım) Demek istediğim bu yaşlarda kız arkadaş falan biraz zaman kaybı. Bunun yerine kendi ilgi alanlarımızda kendimizi geliştirmeliyiz. Bu zamanda yaptıklarımız hayalimizdeki mesleği yapabilmeyi çok etkileyecek. Örneğin ben Android uygulama geliştiricisi olmak istiyorum. Bu gerçekten severek yapabileceğim nadir mesleklerden. Ve şunu biliyorum, benim şimdi bu konuda edindiğim bilgiler beni rakiplerimin önüne geçirecek. Aynısı sizin ilgi alanınız için de geçerli. Hayalinizdeki mesleğe sahip olduktan sonra, kız arkadaş için çok zamanınız olacak.

Aynı yaşta sayılırız. Benim böyle konularda tecrübem yok fakat etrafımda olup bitenlere çok dikkat ederim. Bu yaş grubundaki sevgilerin sonu iyi bitmiyor. en azından yaşadığımız dönemde yok böyle bir şey. Benim arkadaşlarımdan gözlemlediğim bu. Sonunda hepsi karşısındakine düşman oluyor.

Gözlemlerime dayanarak böyle arkadaşlıkların bu yaşta olmasının pek iyi olmadığını söyleyebilirim. Olmasında bir sakınca yok fakat, maalesef sonu iyi bitmiyor. Ayrıca gereğinden fazla boşa vakit harcatabiliyor.

Bence siz de benim gibi bir işletim sistemini sevin veya ilgi duyduğunuz alandaki bir şeyi. Bütün kontroller sizde. Ayıracağınız zamanı da kendiniz seçiyorsunuz. Ayrıca size çok şey öğretiyor, özellikle de kafanızdaki meslek bu doğrultudaysa. Belki saçma gelebilir ama ben teknolojiyi (Android desek daha doğru olabilir) gerçekten bir insanmışçasına seviyorum. Teknoloji benim için en yakınlarım kadar değerli. (Bu konudan buraya nasıl geldim bende anlamadım) Demek istediğim bu yaşlarda kız arkadaş falan biraz zaman kaybı. Bunun yerine kendi ilgi alanlarımızds kendimizi geliştirmeliyiz. Bu zamanda yaptıklarımız hayalimizdeki mesleği yapabilmeyi çok etkileyecek. Örneğin ben Android uygulama geliştiricisi olmak istiyorum. Bu gerçekten severek yapabileceğim nadir mesleklerden. Ve şunu biliyorum, benim şimdi bu konuda edindiğim bilgiler beni rakiplerimin önüne geçirecek. Aynısı sizin ilgi alanınız için de geçerli. Hayalinizdeki mesleğe sahip olduktan sonra, kız arkadaş için çok zamanınız olacak.
Sizin yaptığınız bu gözlemler gerçekten benim çevremde de çokça var ve kesinlikle çoğu birbirine düşman olarak ayrılıyor. Biz en iyisi teknolojiyi kendimize bir hobi edinip zamanımızı bu yönde harcamaya devam etmeliyiz veya edebiliriz. Yorumlarınız için sağ olun, bu tür mevzular bizi aşıyor olmalı. :)

Vay be benim kalbim taştanmış demek. Ben sevgilimden ayrıldıktan sonraki toparlanma sürem yaklaşık iki gündü. Sonra kendime geldim oh be dünya varmış dedim. Bence hiç mafana takma. Onla tanışmadan önce nasılsa hayatın öyle devam et. Ne iyi ilaç gülmektir demişler. Komik programlar filmler izle. Toparlanırsın 1 haftaya bence.

Vay be benim kalbim taştanmış demek. Ben sevgilimden ayrıldıktan sonraki toparlanma sürem yaklaşık iki gündü. Sonra kendime geldim oh be dünya varmış dedim. Bence hiç mafana takma. Onla tanışmadan önce nasılsa hayatın öyle devam et. Ne iyi ilaç gülmektir demişler. Komik programlar filmler izle. Toparlanırsın 1 haftaya bence.
Umarım dediğiniz gibi olur ama zaten 1 haftadır bu haldeyim, umutsuz olmamam lazım toparlanırım herhalde ya.

Evet halk tabiriyle bir tabir vardır ''nah unutursun''. Şimdi bunu neden söyledim açıklayım. Öncelikle gerçekten sevgiyi aşkı hissettiyseniz unutmanız mümkün değil fakat kötü bir hatırlama geçmişi yaparsanız kendinize artık hatırlamak sizi sıkmaya başlayacaktır. En kolay yolu yeni bir sevgili bulmaktır. Biliyorum yeni bir sevgili bulma fikri size gerçekten iyi bir fikir gibi durmuyor çünkü şuan halihazırda sevdiğiniz, değiştirmek istemediğiniz bir sevginiz var. Zamanla hisleriniz kaybolmaya başlayacaktır. Aranıza mesafe koymaya bakın eğer gerçek manada unutmak istiyorsanız. Gözden ırak, gönülden ırak demişler boş sözler değil bunlar. O yokken ki yaşamınız, o yokken de devam ediyor. Hayata bir kere geliyorsunuz kendinize güzel bir yaşam hakkı verin. Yine bir halk tabiri ile bitiriyorum ''düşün şimdi kimledir ?''.

Aylardır iyi güzel 3000 TL'ye sistem, GTX 970 daha iyidir vs. diye konuşuyoruz da benim bu konuyu nasıl atlatmam lazım? Technopat'ta hem zaman geçirmek hem de birilerine yardımcı olabilmek adına bulunuyorum. Sürekli ekran kartlarını, işlemcileri, RAM'leri konuşmaktan biraz olsun aklımdan çıkıyordu. Fakat insan biraz yalnız kalıp düşününce anımsayıp üzülmüyor değil. Şimdi uzun uzun hikaye anlatarak sizleri baymak istemiyorum sadece bu konu hakkında kısa öneriler bekliyorum. Teşekkürler..
Bu kadar kasmana gerek yok. Yenisini bul unutursun yada uğraşcak bişi bul. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı