Eski Technopat üyelerinden kimler kaldı?

24953

Megapat
Evet dostlar bugün o gün...
Eski üyelerden kimler kaldı?
2 sene sonra forumda onuncu senem olacak.

Vay be. Ne zamanlardı ama :) Forumda ilk senelerimi hatırlıyorum da tam bir baş ağrısı ve belasıymışım 😂 ama olsundu... Yaşadığımız her şey hayatımızın tuzu biberi.
Akabinde :) Güzel zamanlarım oldu ve çok güzel tecrübeler edindim.

Başta Recep abi ve Ali abi olmak üzere forumdaki herkesi, bu ufak bir akım varimsi etkinliğe davet ediyorum.
Hepimizin geçirmiş olduğu son seneler hem mental hem de fiziki olarak bayağı yorucu dönemlerdi o yüzden bu ufak etkileşim, geçmişin güzel günlerini hatırlamak hepimize iyi geleceğine inanıyorum.
Her şey bu videoyla başlamıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

#Technopatta8yaşındayım

@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dostlar bugün o gün...
Eski üyelerden kimler kaldı?
2 sene sonra forumda onuncu senem olacak.

Vay be. Ne zamanlardı ama :) Forumda ilk senelerimi hatırlıyorum da tam bir baş ağrısı ve belasıymışım 😂 ama olsundu... Yaşadığımız her şey hayatımızın tuzu biberi.
Akabinde :) Güzel zamanlarım oldu ve çok güzel tecrübeler edindim.

Başta Recep abi ve Ali abi olmak üzere forumdaki herkesi, bu ufak bir akım varimsi etkinliğe davet ediyorum.
Hepimizin geçirmiş olduğu son seneler hem mental hem de fiziki olarak bayağı yorucu dönemlerdi o yüzden bu ufak etkileşim, geçmişin güzel günlerini hatırlamak hepimize iyi geleceğine inanıyorum.
Her şey bu videoyla başlamıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

#Technopatta8yaşındayım

@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Ben daha yeniyim. Ancak insanlara yardım etmek çok zevkli. Farklı fikirler görmek teknolojik gelişmeleri takip etmek vb. Bende en azından 5 6 yıl sıkılmayacağımı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı