10 Temmuz 2020'de karantinadan bıkmış bir şekilde azıcık sosyalleşeyim amacıyla üye olmuştum.
O da bir şey miBilgisayar toplamayı burada öğrenmiştim lise zamanlarında, zaman ne kadar çabuk geçiyor. i3 6100 ile GTX 960 sistem toplamıştım buradan görerek![]()
İşte buBen daha yeniyim. Ancak insanlara yardım etmek çok zevkli. Farklı fikirler görmek teknolojik gelişmeleri takip etmek vb. Bende en azından 5 6 yıl sıkılmayacağımı düşünüyorum.
Seninle benim kadar eski ustaEski derken ne kadar eski.
Şiranayi karideşi şiranayiBen kaldım kardeş. Ben kaldım.
2'nci hesap sorun olabilir dostum, kendini ifşaladın resmen2016'da katıldım. Bu 2. hesabım.
Ahahahaha, :d Benim bir tane başımın belası mod vardı, Burak'tı sanırım adı,Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen videonun her saniyesini hatırlıyorum.
Eskilerin büyük kısmı foruma vakit ayıramıyor. Onay Kalkan'dan ban yiyenler kendini belli ediyor![]()
Hayat...Siteye ilk kayıt olduğumda eski üyeler daha aktifti. Şu an hiçbirini göremiyorum konularda.
Çok pardon, ben yeniyim. =)Haftada yarım mesaj yazan adam eskileri anıp eskiyim diyor ya, bu forumda daha neler göreceğiz bakalım. Forum dışı 3 yılım daha vardır benim, eski sayılır mıyım bilmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.