Eski Technopat üyelerinden kimler kaldı?

Çoğu, forumda artan ergen kitleden muzdarip bir şekilde forumu bıraktı. Kalanların da bir ayağı çukurda, eski aktiflikleri yok. Akıl sağlıklarını bahsettiğim kitleden kaçarak korumaya çalışıyorlar.

Forumun 2016-19 arasındaki tadı yok, bu da bir gerçek.

Bilgisayar toplamayı burada öğrenmiştim lise zamanlarında, zaman ne kadar çabuk geçiyor. i3 6100 ile GTX 960 sistem toplamıştım buradan görerek 😃
O da bir şey mi :) Ben bu videoyu izleyerek ilk topladığım gaming bilgisayarımın montajını yapmıştım.
Ben daha yeniyim. Ancak insanlara yardım etmek çok zevkli. Farklı fikirler görmek teknolojik gelişmeleri takip etmek vb. Bende en azından 5 6 yıl sıkılmayacağımı düşünüyorum.
İşte bu :) Geleceğin Technopat'ı <3
Eski derken ne kadar eski.
Seninle benim kadar eski usta :) Forum zaten 2010'da kuruldu :D
Ben kaldım kardeş. Ben kaldım.
Şiranayi karideşi şiranayi :D
2016'da katıldım. Bu 2. hesabım.
2'nci hesap sorun olabilir dostum, kendini ifşaladın resmen
Aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen videonun her saniyesini hatırlıyorum.

Eskilerin büyük kısmı foruma vakit ayıramıyor. Onay Kalkan'dan ban yiyenler kendini belli ediyor 🤣
Ahahahaha, :d Benim bir tane başımın belası mod vardı, Burak'tı sanırım adı,
kendisiyle az kavga etmemiştim. Ahaha :d
Siteye ilk kayıt olduğumda eski üyeler daha aktifti. Şu an hiçbirini göremiyorum konularda.
Hayat...
Haftada yarım mesaj yazan adam eskileri anıp eskiyim diyor ya, bu forumda daha neler göreceğiz bakalım. Forum dışı 3 yılım daha vardır benim, eski sayılır mıyım bilmem.
Çok pardon, ben yeniyim. =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Corsair markasıyla tanıștığım video olabilir. Hey gidi günler. PC parçalarının RGB olmadığı zamanlardan biri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı