ferdici
Femtopat
Daha fazla
Hocam öncelikle sakin olun. Yanınızdayım, problem yapmamaya çalışın. Elimden geldiği kadar yazdıklarınıza göre çözümleme yapmaya çalışacağım. Buna benzer aynı olayı bende yaşamıştım.Açıkçası moralim çok bozuk ve kötüyüm şu an.
Sizi denemek için kurulmuş bir tuzak cümleden başka bir şey değil bu soru hocam. Sizi deniyor, kendini hatırlatmaya çalışıyor olabilir. Zaten ilk başta da öyle sormasından anlaşılmalı böyle bir amaç güttüğü.Ayrıca ilk yazdığında ise bana direkt olarak "sevgilin var mı" diye sordu işkillendim açıkçası.
Size -sözde- nişanlısından bahsederken çok detay sundu mu hocam? Yani tam olarak söylemek istediğim, aşırı detaya girerek mi anlattı yoksa "nişanlımdan ayrıldım." vb. tarzında kısa kısa cümleler mi kurdu?Daha sonra o nişanlısını anlatırken
Kötü bir şey bile söylememişsiniz. Sinirlenmesinin sebebi de aynı söylediğiniz gibi bence de. Engellemesinden de anlaşılıyor.O da evet falan dedi. Ancak benim onun fakeden yazdığımı anladığını düşündü ve daha sert ve sinirli konuştu ve en sonda engelledi işte.
Hocam şimdi düşünelim ki nişanlısından ayrılmış, yüzük atmış bir kadın size yazıyor. Bu olay da aniden yaşanıyor. Aşırı bir konuşma da yaşanmıyor ve sonucunda da sinirlenip sizi engelliyor. Nişanlı bir kişinin böyle bir konuşmaya gireceğini pek de düşünmüyorum.Tüm bunlar 1 saat içinde oldu. Ne yapmalıyım bilmiyorum. İçimde hep onun bana fakeden yazdığı hissi vardı ve bu doğru gibi görünüyor.
Zaten sonuçta;
Sahte olduğu bile anlaşılıyor bu söylediğinizden. Emin olun ki sizi denemek için, sevgilinizin olup olmadığını bilmek için, kendini hatırlatmak için yazmış. Neden böyle bir şeye danıştığına dair bir fikrim de yok açıkçası. Benzer bir olayı ben de yaşamıştım ve karşımdaki insan çok ergen ruhlu birisiydi. Sizin bizim gibi olgun düşünenler kendi ana hesabından yazıp hal hatır sormaz mı? Sorar, evet.Az önce onun profil fotoğrafını internetten arattım ve gerçekten "fake" fotoğraf kullandığını farkettim.
Söylediklerimden ve yazdıklarınızdan yola çıkarak fake olduğunu düşünüyorum hocam. Yani dediğim gibi, kendini hatırlatmak için yazmış size fake hesaptan. İçinizi biraz olsun ferah tutun. Sonuçta sınavları bittiği vakit siz de ona yazacaksınız ana hesabınızdan, ne olduğunu belki de söyleyecektir.Sizce o fakeden bana mı yazmıştır yoksa gerçekten başkası mıdır? Fikriniz nedir hocam?