Eskiden hoşlanılan kişiye mesaj yazılmalı mı?

Hocam en müsait olduğunuz zamanda yazın bence. Sonucu kötü bile olsa yazmanız ve içinizi rahatlatmanız gerekiyor. 2 saat önce girdiyse demek ki onun da işleri vardı ve şimdi aktif olmaya başladı. Haberinizi bekliyorum hocam. Ben de müsait oldukça girip bakıyorum mesajlarınıza.
Tamamdır hocam. Uzunca süre düşündüm ve en doğrusunun önce kısa ve iyi bir mesajla giriş yapıp onun tepkisine göre şekillendirmem olduğunu fark ettim. Bayram da olduğu için biraz olsun yumuşar diye düşünüyorum. Bugün yazacağım. Yani umarım.. Yazdığım az buraya da yazarım "yazdım" diye.

Tamamdır hocam. Uzunca süre düşündüm ve en doğrusunun önce kısa ve iyi bir mesajla giriş yapıp onun tepkisine göre şekillendirmem olduğunu fark ettim. Bayram da olduğu için biraz olsun yumuşar diye düşünüyorum. Bugün yazacağım. Yani umarım.. Yazdığım az buraya da yazarım "yazdım" diye.
Hocam yazdım da pek iyi şeyler olmadı. İyi forumlar.

Son düzenleme:
09/2023 - 06/2024 ve 11/2024 -01/2025 (ara süreçte bir-iki günlük sohbetlerimiz olmuştu)
Şu tarih tutma işinden vazgeç. Şirin değil çok ürkütücü bir şey. Her şeyi hangi ayda olduğunu vererek yazmışsın.

– 2 ay arkadaşlık,
– 8 ay sevgililik,
– Sonra tekrar 2 ay arkadaşlık...
Daha önce 1 gün, 4 gün gibi kısa ayrılıklar yaşayıp barışmıştık.
Sağlıklı bir ilişkiye benzemiyor. Bu ayrılıklar kız kaynaklıysa çok büyük bir kırmızı alarm.

Ama bir gün hiçbir neden yokken soğudu benden.
Nedeni var sen bilmiyorsun. Hiç kimse hiçbir neden yokken terk edilmez.

İlk ayrılıktan yaklaşık 5 ay sonra, Kasım 2024'te tekrar görüştük, barıştık.
İlk başta verdiğin bilgilerde max 2 ay ilişki dışı kaldığınız yazıyordu. Kızla bu kadar uzun süre ayrı kaldıysan yeniden sevgilin olmasına izin vermemeliydin. Ha istisnası, ayrılık senin yüzünden olmuştur ve kız en az senin kadar çabalıyordur o zaman 1 şans daha verilebilir. Bu 5 ayda hiçbir kızla konuşmadan bekledin mi? Kötü yapmışsın.

Her şey yolundaydı. Ama Ocak 2025'te yine aniden, beni engelledi.
Kızı burada hayatından sonsuza kadar çıkarman gerekiyordu. Bundan sonra bir daha barışırsan tamamen senin hatan, başına bela arayışındır.

Ben de duygusal kırılma anında, başka bir hesaptan ona kırıcı, iğneleyici, ağır ve imâlı şeyler yazdım. Küfür haricinde.
Bunu yapar yapmaz pişman oldum ama iş işten geçmişti. Çünkü arkadaşımın dolduruşuna gelmiştim.
Her yerden engelledi ve tamamen koptuk.
Arkadaşlarına suç atma. Suç sende. Duygusal kontrolün daima elinde olacak.
Başka hesaplara geçip gidip kıza yazmakta çok gereksiz bir şey. Yemin ederim elini kaldırmaya o eforu harcamaya değmez. Ne gerek var?

22 Nisan 2025'te engelimi kaldırdı ve profilime baktı.
Açıkçası çok şaşırdım.
Bunu daha öncede yani Haziran 2024'deki ayrılıktan 1 ay civarı sonrasında da yapmıştı.
Yani sen engeli yedikten neredeyse 4-5 ay sonra falan oluyor bu ve bizim bu bilgilerden haberimiz yok. Diyorum ya sen başını ağrıtmayı çok seviyor olmalısın. Bu uzun süreçlerde sap gezdiysen çok yazık etmişsin.
Buna ek; kızın profiline bakması, fotoğraflarını beğenmesi vesaire hiçbir anlam ifade etmez. Sana direkt yazacak. Sana 2-3 defa ulaşacak sonra sen buluşma teklif edeceksin. Ama bu durum sağlıklı ilişkiler için geçerli. Sizin ilişki aşırı toksik görünüyor. Uğraşmaya değmez.

Ertesi gün, yani 23 Nisan’da İstanbul’da şiddetli bir deprem oldu, o gün de bir şey yazmadı. Halimi sormadı.
Kırgınım, ama ona da hak veriyorum.
Geçmiş olsun. Fakat son kısımda yazdığına çok sinirlendim. Kız suratına tükürse şükür diyeceksin. İlişkinin sağlıklı olmamasının nedeni kıza aşırı yüz veriyorsun ve maskülen davranmıyorsun, şu mesajdan direkt anlayabiliyorum.

2 Mayıs'ta, ona göndermek için uzun bir iç dökme yazısı hazırladım.
9 A4 sayfası, 4 günde yazdım. İçimde ne varsa döktüm.
Ama günlerce düşündüm ve göndermeye cesaret edemedim.
Ciddi manada ağır bir yazıydı.
Onu üzmek istemedim.
Sonra daha kısa bir versiyonunu yazdım (3 A4 sayfası), ama onu da göndermeye cesaret edemedim.
Koskoca adamın bunlarla uğraşması çok utanç verici. İlkokulda çocuklar kağıda seni seviyorum yazıp kaçar ya onun biraz büyük versiyonu.
Kızın senden haberi yok. Kusura bakma ama %94 başka erkeklerle partiliyor, eğleniyor. Bizim adam burada A4 kağıdına işsiz gibi yazı yazıyor. Ortadaki karşılıksız duygusal yatırımın haddi hesabı yok. Korkunç kötü bir şey bu. Arkadaşın olsam seni banyoya kitlerdim valla bak.

Birkaç gün önce üst üste rüyama girmeye başladı.
3 gece arka arkaya gördüm.
Çığlık atarak uyanacak kadar sarsıldım.
O A4 sayfalarını yazarken bilinçaltının her yerine yerleşmiştir. Bende zamanında oneitis yaptığım kızları rüyamda görüyordum.

Tam mesaj atacakken, 23 Mayıs’ta, yani dün yine profilime baktı.
Bugün dahil, 2 gündür çok aktif.
Bu da kafamı karıştırdı...
Sapık gibi takip et çok güzel bir yolda ilerliyorsun. Kız o sırada Berkecanlar ile partilemiyordur umarım. Sende sap kal sakın başka bir kızla konuşma.

Onun üniversite final sınavları yaklaşıyor bugünlerde.
Şimdi yazarsam, onun dikkatini dağıtıp başarısını etkilerim diye korkuyorum.
Ben sizi lise 2'ye gidiyor sanmıştım.

Beni affetti mi, etmeye niyeti var mı bilmiyorum.
Burada senin onu affetmen gerekiyor. Onun seni affetme gibi bir konumu yok. Ki sen affetme.

Ona duygularımı anlatmak, derdimi dökmek istiyorum.
Popüler kültürün beyin yıkaması. Genelde işe yaramaz, filmlerde yarar ama bak, senarist olursan aklında bulundur. Ha işe yararsa bile kızın sana karşı saygısı azalacaktır.

Ama ben içimde tutarak daha fazla dayanamıyorum.
Çöpe gönder. İlla kıza aktarmak zorunda değilsin.

Bu yazdıklarım detaylı hali değil, daha pek çok olay yaşadık. Ama bunlar kâfi.
Muhtemelen yorumlarım gene aynı kalacak. Kızla tır-dorse gibi habire ayrılıyorsunuz. Yazılarından muhtaçlık aktığı için kızın bunun kokusunu aldığını düşünüyorum. Burada kızı övmüyorum bu arada, seni bir anda hiçbir sebep yokken terk edip durmuş. İlişki materyali değil.

gerçekten empatiyle yazılmış fikirlerinize ihtiyacım var.
Dibine kadar empatiyle yazıyorum.

DİĞER GÖZÜME ÇARPAN YERLEREDE CEVAP VEREYİM, ÇOK SIKILIYORUM

Spora yazılmak dışında gezmek iyi gelir mi sizce?
Spora yazıl elbette. Tavsiyem vücut geliştirme. Basketbol falanda olur. Bu zaten yapman gereken bir şey, kızın tekinden ayrıldın diye yapıyorsan öz saygın çok düşüktür. Kendim için gideceğim de, öyle yazıl.

2 haftaya kadar işe girip para biriktirmeyi sonrasında Türkiye turu ardından yurtdışı düşünüyorum. Pasaport çıkartmıştım geçen ay. Bu umarım kafamı toparlayabilir.
Çok güzel. Toplar elbette. İnsanlarla tanışmaya özen göster.

Bu şarkıyı da size tavsiye ederim hocam. Güzeldir.
Şarkıyı göremedim ama arabesk değildir diye umuyorum. Arabesk dinlemeyin. Erkek adam arabesk dinlemez. Bilinçaltınızı saçmalıklarla doldurur.

Birde bu kız barışmak istediğini veyahut yeniden konuşmak istediğini söylerse ne yaparım bilmiyorum.
Sen gerçekten kendine saygı duymuyorsun. Bu kız gelse bile sen reddedeceksin. Sen bir erkek adamsın, sevgilin olmak bir statü, bu kız kafasına göre o statüye gir çık yapamaz. Kendine diyeceğin şey şu "bu kız gelirse nazik bir şekilde başımdan savacağım, direttiği her saniye kabalığımı arttıracağım" aynada de. Üzerinden ölünü 1 aya falan atarsın, yeni bir kız bul.

Teşekkür ederim çok beğendim. Bende size bunu öneririm :
Arabesk dinlemeyin. Erkek adam arabesk dinlemez. Arkadaş arasında keyfine açılır anca. Yalnızken bunları dinleme. Playlistinden hepsini sil.

Ben 18 yaşındayım.
Bende.

Birde "Gece Olunca" parçası var
Açtım baktım çok utanç verici. Neden bunları kendine layık görüyorsun? Şu arabesk şarkılar ülkeyi geriye sürükleyen şeylerden. Ya benimsin ya kara toprağın kafasında hepsi. Milette bunları dinleyip olması gerekenin bu olduğunu sanıyor. Latin elemanlar gibi cenazede bile eğlenceli şarkılar dinlesek keşke.

Sizce o fakeden bana mı yazmıştır yoksa gerçekten başkası mıdır?
Uğraştığın şeylere bak. Sana müstehak.

O hâlde direkt dönsün, neden böyle yapıyor ki...
Sen böyle muhtaç, ezik davrandığın için. Evin kapısı direkt açık. Birazda diğer kapıları çalayım diyordur. O kadar muhtaçsın ki ben bile kabalaşacağım az kaldı.

Hocam yazdım da pek iyi şeyler olmadı. İyi forumlar.
Erken görseydim daha erken verirdim önerilerimi. Sen beni dinlemezdin tabii. Şimdi canını sıkma ne öğrendim diye düşün.
Şunu oku: ONEities – Ruh İkizi Kişilik Bozukluğu – Erkek Adam

Pekala hocam. Son durumu haber vermenizi bekliyorum. İçinizi sıkmayın, gönlünüzü ferah tutun.

Pekala hocam. Son durumu haber vermenizi bekliyorum. İçinizi sıkmayın, gönlünüzü ferah tutun.
3 saat aralıksız sohbet ettik. Mesajıma yazdıktan "1 dakika" sonra cevap verdi. Bayram kutlaması falan oldu. Bana daha ilk mesajda "yaptığın çok kötüydü" dedi. Gerçekten kırgındı yaptığıma. Ben de onu yatıştırdım biraz ve gel dedim tüm her şeyi anlatayım. Tamam dedi. Anlattım dinledi ancak inanmak istemedi. Ben de ister inan ister inanma gerçekler buydu tarzı bir anlatım yaptım. Sonra vicdan azabı ve pişmanlık çektiğimi, 1,5 aydır yazmak istediğimi falan söyledim. Biraz soğuktu ilk başta sonradan daha duygusallaştı, yumuşadı ve samimileşti. Ben tüm her şeyi anlattıktan sonra "seninle bir sorunum yok" "hayatımda başkası var ama" dedi. Ben de tamam dedim. Sonra bu size daha önce dediğim içimdeki tüm her şeyi ona anlattım uzunca. Birkaç tanede şarkı bıraktım son olarak. Sonrasında çok duygulandı, konuşmak istedi biraz daha benimle. Bir an için sevgilisini olduğunu dahi unuttu konuşmak için. Ancak "sevgilim var kendimi tutmak zorundayım" tarzı da bir yaklaşımı da vardı. Elbette buna saygı duydum. Sonra ben ona biraz planlarımı anlattım yurtdışı, iş vs. Sevindi. O da bana anlattı final sınavlarını, yurtdışında gezdiği yerleri, evcil hayvanını vs. O şekilde biraz sohbet ettik sonrasında beni affettiğini söyledi, helalleştik ve bitti.

Ayrıca bu fake hesap mevzusunu detaylıca sorduğumda "ilgim yok" "bilmiyorum" vs. dedi.

Benim açımdan gayet iyiydi, ümidim olmadığı için zaten bunada hazırdım. Ancak yeni sevgili mevzusu biraz canımı yaktı. Ki bu normal zaten. Onun dışında da zaten artık yapılacak bir şey yok. Vedalaştık. Artık yeni hayatıma alışmalıyım.

3 saat aralıksız sohbet ettik. Mesajıma yazdıktan "1 dakika" sonra cevap verdi. Bayram kutlaması falan oldu. Bana daha ilk mesajda "yaptığın çok kötüydü" dedi. Gerçekten kırgındı yaptığıma. Ben de onu yatıştırdım biraz ve gel dedim tüm her şeyi anlatayım. Tamam dedi. Anlattım dinledi ancak inanmak istemedi. Ben de ister inan ister inanma gerçekler buydu tarzı bir anlatım yaptım. Sonra vicdan azabı ve pişmanlık çektiğimi, 1,5 aydır yazmak istediğimi falan söyledim. Biraz soğuktu ilk başta sonradan daha duygusallaştı, yumuşadı ve samimileşti. Ben tüm her şeyi anlattıktan sonra "seninle bir sorunum yok" "hayatımda başkası var ama" dedi. Ben de tamam dedim. Sonra bu size daha önce dediğim içimdeki tüm her şeyi ona anlattım uzunca. Birkaç tanede şarkı bıraktım son olarak. Sonrasında çok duygulandı, konuşmak istedi biraz daha benimle. Bir an için sevgilisini olduğunu dahi unuttu konuşmak için. Ancak "sevgilim var kendimi tutmak zorundayım" tarzı da bir yaklaşımı da vardı. Elbette buna saygı duydum. Sonra ben ona biraz planlarımı anlattım yurtdışı, iş vs. Sevindi. O da bana anlattı final sınavlarını, yurtdışında gezdiği yerleri, evcil hayvanını vs. O şekilde biraz sohbet ettik sonrasında beni affettiğini söyledi, helalleştik ve bitti.

Ayrıca bu fake hesap mevzusunu detaylıca sorduğumda "ilgim yok" "bilmiyorum" vs. dedi.

Benim açımdan gayet iyiydi, ümidim olmadığı için zaten bunada hazırdım. Ancak yeni sevgili mevzusu biraz canımı yaktı. Ki bu normal zaten. Onun dışında da zaten artık yapılacak bir şey yok. Vedalaştık. Artık yeni hayatıma alışmalıyım.
Hocam çok sevindim bu yazdıklarınıza. İlişkisi olması benim de moralimi bozdu fakat ölüm değil, yapacak da pek bir şey yok sonuçta. Ben sonucuna bakıyorum. Söylediklerinizi tamamiyle uzun uzun yazmış ve içinizi dökmüşsünüz. Sizin içiniz rahatladıysa ve olayla alakalı hiçbir pişmanlığınız kalmadıysa gerisinin hiç önemi bile yok. Helalleştiniz, sizi affettiğini söyledi; mutlu oldum gece gece. :D

Hayırlısı olsun hocam. Zamana bırakın bakalım. Neler neler gelişir belki de. Yeni sevgili mevzusuna canınızı az da olsa sıkmamaya çalışın. Gönlünüzü ferah tutun. Aradan uzun bir zaman geçmiş ve sevgilisi olmasına rağmen size cevap verip sizinle duygusal konuşmuş, karşı cevaplar yazmış. Kendinize yeni bir sayfa açın ve hayatınıza tekrar başlayın. Sizinleyim hocam, yolunuz açık olsun.

Hocam çok sevindim bu yazdıklarınıza. İlişkisi olması benim de moralimi bozdu fakat ölüm değil, yapacak da pek bir şey yok sonuçta. Ben sonucuna bakıyorum. Söylediklerinizi tamamiyle uzun uzun yazmış ve içinizi dökmüşsünüz. Sizin içiniz rahatladıysa ve olayla alakalı hiçbir pişmanlığınız kalmadıysa gerisinin hiç önemi bile yok. Helalleştiniz, sizi affettiğini söyledi; mutlu oldum gece gece. :D

Hayırlısı olsun hocam. Zamana bırakın bakalım. Neler neler gelişir belki de. Yeni sevgili mevzusuna canınızı az da olsa sıkmamaya çalışın. Gönlünüzü ferah tutun. Aradan uzun bir zaman geçmiş ve sevgilisi olmasına rağmen size cevap verip sizinle duygusal konuşmuş, karşı cevaplar yazmış. Kendinize yeni bir sayfa açın ve hayatınıza tekrar başlayın.
Aynen öyle hocam katılıyorum her dediğinize. Biraz olsun rahatladım ve pişmanlığım yok artık. Yarında işe başlıyorum artık.
Sizinleyim hocam, yolunuz açık olsun.
Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı