Eskiden İzlediğiniz YouTube kanalları nelerdi?

BurakOyunda, HanKanal, GitaristTv, Eren, OyunDelisi, Türkpro, Mavislime, OhaDiyorum, Berkay Akçay, Atkafası, Dost Kayaoğlu , ESO.Çok özledim be.
 
Eskiden (aşırı eski ya da 4-5 yıl önce fark etmez) severek izlediğiniz ama şimdi çok çocuksu ya da eskisi kadar eğlendirmeyen ancak harbi "old" diyebileceğiniz kanallar neler?
Benim en sevdiklerim arasında türkpro vardı şu an daha çok troll videolar çekse de GTA V'in bilmediğim tüm şeylerini ondan öğrendim desem yalan olmaz. Gamersturk vardı belki aranızda bilenler vardır özellikle korku oyunlarıyla çektiği videolar çok hoşuma giderdi. Apotext'i bilen var mı bilmiyorum ama kendisi şu an YouTube'u bırakmış görünce çok üzüldüm, jadolive vardı hatırlayan kesin olur şu anki kitlesi pek iyi olmasa da eskiden çok iyi bir kanaldı. Sesegel, Burak oyunda ve oha diyorum (eskisi gibi değil şu an) gibi kanalları anlatmaya gerek yok herkes bilir zaten. Ve daha bir sürü hatırlayamadığım kanal var.

Ahmet aga eski MC videoları çok güzeldi sonra Roblox çekmeye başlamıştı o sıra bıraktım izlemeyi şu anda YouTube'yi bıraktı zaten Ahmet cihan diye kanal açtı arada vlog falan atacak galiba. Onun dışında Burak oyunda türkpro Furkan yaman başka aklıma gelmiyor.
 
Oha diyorum ekibini izliyordum aşırı derecede. Minecraft oynayan çoğu youtuberı da aynı şekil takip ediyordum özellikle Lehamam'ı...
 

Geri
Yukarı