Eskileri özlüyorum

2013'den 2019'a kadar olan yıllar en favori yıllarım. Ne sosyal fobi denilen şey vardı ne de utangaçlık ne de deprasyon denilen şeyden de. O zamanlar psikolojimde iyiydi. Arkadaşım da vardı o zamanlar. Telefonum bile yoktu. 2020 başında aldık. 2020'de keşke korona çıkmasaydı belki psikolojim bozulmayacaktı. 2020 yılından beri yalnızım eskiden büyümek isterdim şu anda 16 yaşına geldim iyi olcağıma daha da kötü oldum şimdi sosyal fobi denen şey yüzünden sokağa çıktığımda çıkınca aşırı ter korku basıyor okulda vs daha kötüyüm bir de o yıllarda çıkan her şey güzeldi şimdi oyun olsun şarkılar şeyler olsun hep bozdular.

Ben de öyleyim. Şu ana kadar hiç arkadaşım olmadı, işim olmaz ise dışarı asla çıkmam. Eve kapattım kendimi, takıntılarımı, kuruntularım hep beraber yaşıyoruz.

Aynı ben işte.

Arkadaşlığı boş ver. Geleceğine odaklan. İlerideki itibarınla herkes senle arkadaş olmak isteyecek.

Benim sevdiğim insanlar benimle takılmıyor benim en nefret ettiklerim yanıma geliyor okulda bu nasıl bir şey ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı