Eskiye dair nelere özlem duyuyorsunuz?

Köyü toplayıp mahalle maçı yapardık. Hafta sonu arkadaşla kurstan kaçıp internet Cafe'ye gidip Wolfteam ve CS 1.6 oynardık. Aile dostumuzun dükkanı vardı. Bilgisayarında da GTA Türk diye bir oyun vardı herkes o oyunu oynamak için sıraya girerdi. Eskiden aile ortamı daha iyiydi herkes huzurluydu.
 
Hocam içinizi dökün dinleyelim.

Aslında çok da ajitasyon bir olayı yok ben mahalleden taşındım onlar kaldı onlar kızları alkolü sigarayı ve ortamı önemli buldu ben derslerimi sporu ve ailemi yılda birkaç defa görüşürüz hala fakat eski samimiyet "senin için mermi atar mermi yerim" olayı kalmadı bu da üzüyor insanı.
 
Hiç eskiden yaptığınız şeylere özlem duyduğunuz oluyor mu? Mesela ara sıra aklıma geliyor, yaşım çok küçükken arkadaşlarımla dışarı çıkar bir tepsiyi arena gibi kullanıp beyblade yarışmaları yapardık. Ara sıra diyorum keşke o günlere dönebilsem, tekrar o zaman ki arkadaşlarımla oynayabilsem diye. Sizin böyle özlem duyduğunuz şeyler var mı?

Okuldan kaçıp 1 TL internet kafede gidip ve 1.6 girmek sonrası 25 kr cipsi.
 
Mahalle maçlarını özledim sanırım . Sert toplar vardı , ucuz diye onları alıp öyle oynardık . Kolasına maç yapardık . O gelen zaferle kazanılan kola resmen bizim için maç sonu bir kupa gibiydi zaten . Onu içerken bir yandan hangimiz daha iyi goller attık diye tartışırdık felan . Tabi maç esnasında kaldırım taşlarına oturmuş bizi destekleyen bizim mahallenin kızları da ayrı mesele . Her neyse ...
 
Eski zamanin sarkilari.

Su zamanda cogu "Sanatci" adi altindaki kisiler sarki yapmis olmak icin sarki yapiyor. Isini hakkiyla yapanlar var elbette.
 
2000-2005 yılı civarıydı. Bayram harçlıklarımı biriktirip atari alırdım. Sürekli atari oynardım. O atarinin kaseti çalışmayınca içini var gücümle üflerdim, böyle anlık bir baş dönmesi olur, gözümün önü kararırdı. Onu bile özledim. Komşunun zillerini söküp kabloları bağlayıp kaçardık. Birinde komşu köye gitmiş zil aralıksız 3 gün çalmıştı. :) Okulda sevmediğimiz öğretmenlerin arabalarının lastiklerinin siboplarındaki iğneleri sökerdik. Tekerin havası inince tekrar şişiremesinler diye. Bir de hep 2 - 2 indirirdik yedek lastikle günü kurtarmasın diye. O değil de şimdi anlatırken fark ettim 10 - 12 yaşlarında bayağı kötülük yapıyormuşuz. Acaba şimdi onların acısı mı çıkıyor da işlerimiz rast gitmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı