Eşofman giymekten utanmak

Arkadaşlar oldum olası kot pantolon giyiyorum ve artık sıkıyor. Yazın özellikle pişiyorum yatarkene bile o kadar alışkanlık olmuş ki eşofman giymekten utanıyorum. Nedense almak istiyorum. Fakat nedense utanıyorum. Vucudumdan kötü durur vb gibisinden. Bir de ailem karışır diye korkuyorum.

Arkadaşlar oldum olası kot pantolon giyiyorum ve artık sıkıyor. Yazın özellikle pişiyorum yatarkene bile o kadar alışkanlık olmuş ki eşofman giymekten utanıyorum. Nedense almak istiyorum. Fakat nedense utanıyorum. Vucudumdan kötü durur vb gibisinden. Bir de ailem karışır diye korkuyorum.

Yok be sen kendine rahat olanından al yeter.

Ben 5 yaşından beri sadece eşofman giyiyorum 1 kere nişanda pantolon giydim bu güne kadar kot pantolon çok kötü bana göre eşofman kötü durmaz kimsede tahminimce.

Nasıl rahat ediyosanız öyle giyinin hocam pantolonla rahat ediyosanız pantolon giyin eşofmanla rahat ediyosanız onu giyin utanılacak bir şey değil bu.

Ben de kot pantolondan nefret ediyordum, bu sene bol pantolon giyemeye başladım (baggy) eşofmanda ki rahatlığı aratmıyor çok rahat. Eğer zorunda değilseniz bol pantolon giymenizi öneririm.

Çocukken bende öyleydim 1 2 ay eşofman giymeye kendini zorla gerçekten çok rahat ve çok güzel durduğunun farkına varırsın.
Eşofmanı düz almak yerine marka al bence daha iyi olur.

Hep eşofman veya şort giyerim pantolon zorunlu olmadıkça giymem çok sıkıyor vücut bence pantolon da daha kotu duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı