Eternal Darkness: Sanity's Requiem oyunu oynarken kafayı yiyebilirsiniz

Makaleler
80
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Profil Kapağı
1525088093
Oyunun adı; Eternal Darkness: Sanity's Requiem

1622071594652.png

Kült mertebesine ulaşan yapımlardan biri. Bir korku, gerilim oyunu düşünün ki bir süre sonra oyun sizinle oynamaya başlıyor. Eternal Darkness'ta akıl sağlığınız düşerse halüsinasyon görebiliyorsunuz. Yetmiyor oyun iyice abartıp sesi komple kapatabiliyor, oyununuzu silmiş gibi gösterebiliyor ya da sizi direk Credits (Emeği geçenler) ekranına yollayabiliyor.
Bütün efektler;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun adı; Eternal Darkness: Sanity's Requiem

Eki Görüntüle 1042799

Kült mertebesine ulaşan yapımlardan biri. Bir korku, gerilim oyunu düşünün ki bir süre sonra oyun sizinle oynamaya başlıyor. Eternal Darkness'ta akıl sağlığınız düşerse halüsinasyon görebiliyorsunuz. Yetmiyor oyun iyice abartıp sesi komple kapatabiliyor, oyununuzu silmiş gibi gösterebiliyor ya da sizi direk Credits (Emeği geçenler) ekranına yollayabiliyor.
Bütün efektler;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acayip bir Lovecraft havası var.

Bu bana "binaural" MP3 olan müzik(?)leri anımsattı :) kulaklık ile sağ ve sol kulağa farklı frekanslar veriyor ve siz seçtiğiniz tarza göre moda girebiliyorsunuz. Yıllar evvel denemiştim.
Örnek vereyim, uyku modu. Transa geçme modu vs vs. hepsini yazmayım ancak rahatsız edici bulduğum için uzatmadan bıraktım bir daha da denemedim...
Bu oyuna benzer yıllar evvel bir şey oynamıştım demo sürümdü. Fear 3'tü sanırım ismi, emin değilim. Değişik hisler. Bir de gothic 3 oyunu.
Fanus gibi kapalı bir bölge vardı, oraya geçmeye çalışınca elektrik çarpıyor ve ölüyordunuz... Müzikleri de çok etkilemişti beni :) pek oyun oynamam (yeterli sisteme sahip olmadığım için) ancak hislerimi de paylaşmak istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı