ETH kazançları neden coştu?

Ben phoenix miner kullanıyorum. Bu arada her geçen saat ufak ufak kazanç düşüyor ama yine de şu an mükemmel 😬
Akıyorken doldurmak lazım bilgisayara hiç dokunmuyorum 😉 çalışsın güzel güzel...
Ben de pandemi öncesi arada yurtdışına gidiyordum. Şimdi gidip 3080 yada 3090 almak ne güzel olurdu ama orada da fiyatlar uçmuş.
Yine nette denk geldim aslında tayland vs yerlere ürünler gelmiş raflarda gösteriyordu ama bize gelmesi ve uygun fiyattan gelmesi çok zaman alır. Gerçi ethereum bu kadar artarsa ve bu kadar kazandırırsa buradan alınan kartlar bile 5-6 ayda kendini amorte eder.
Oyuncu arkadaşlar kızmasın ben de oyun için bilgisayar kurmuştum ama madeni görünce dayanamadım 1 ekran kartı daha alıp bu işe girdim. Sonuçta evde otururken kazandıran bir durum, kimse bunu kaçırmak istemez.
hocam valla aynı durumdayız, bende daha erth coşmamışken Şubat ayında 6.5 K'ya 3070 EVGA aldım, tamamen oyun amaçlı. Daha sonra baktım ETH mining çok iyi veriyor bu karta girdim yoksa şuandaki fiyatlardan alıp girmezdim, bu gidişle 3 ayda kartı maliyeti çıkıcak :) sonra duruma göre oyuna devam ederim :=)

Hocam zahmet olmassa 3070 mining ayarlarını yazabilir misiniz? bende betterhash kullanıyorum, diğerleri nasıldır bilmiyorum acaba daha az komisyon kesen var mıdır diye de merak etmiyor değişim. benden her transferde 0,002 btc kesiyor, sizinkinde nasıl?
 
O kadar kıskandım ki kazancı kaçak elektrikle mining yapıyor diye ihbar edesim geldi :)
Aman hocam şeytana uymayın 🤣 monitörler sistem felan komple 1000W civarı çekiyor aylık 650 lira civarı bir fatura ödüyorum. Oda pavyon gibi oldu bir yerden bir kaçak çıksa yanarız 😁
WhatsApp Image 2021-05-09 at 23.42.20.jpeg
 
Bizim pc hayalleri imkansız ve yalnızca hayalde kalacak gibi gözüküyor.
Asic cihazlar ethereum içinde üretildi. Yani yakında büyük yatırımcılar ağlarda asic cihazlarla var olacaklar. Ekran kartlarına göre daha az elektrik harcıyormuş. Büyük yatırımcıların ilgisini çekeceği için onlar ekran kartı piyasasının yakasını bırakırlar artık ama ev kullanıcıları bırakmaz.
 

Aman hocam şeytana uymayın 🤣 monitörler sistem felan komple 1000W civarı çekiyor aylık 650 lira civarı bir fatura ödüyorum. Oda pavyon gibi oldu bir yerden bir kaçak çıksa yanarız 😁
Eki Görüntüle 1015904
İyimser olmaya çalışıyorum ama olamıyorum :) sigaraya çakmağa dikkat edin kullanırken :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı