Ethereum mining yapmak

Ben kazıma yeni başladım fakat kazım hızım 8/MH neden acaba?
1611858432384.png
 
Bu tek kartla minning olmaz. Yok bilgisayarın zarar görür vs vs diyenler bilmeden konusuyor ya. Boş insan bitmez. Ellerin de imkan olsa yapabilecekleri fırsat olsa bir kartları olsa kazım yapabilecek . 1 dk düşünmeden denerler hemen .

İnternette kartının hızına göre 300 lira kazanacağımı hesaplıyor programlar . Gunluk 10 lira yani. Ama günlük 20 - 24 lira arası kazıyor. Aylık fatura 35 lira. Yani 600 liradan fazla kazaniyorsun. Ara da bir oyun oynamak icin yapılmıyor bu kartlar. Tam performasn çalışması için yapılıyor. Tam performans dayanmasa . 10 saat sağlam oyun oynadığın da kül olur gider .
Oyun oynarken 85-86 derece olan laptop mining yaparken 66 derece.

Bu arada belirttiğim gibi laptop ile yapıyorum pc bile değil. Aldığım günden beri yapıyor olsaydım. Laptop un 2. Parasını çıkarmaya çoktan başlamıştım
 
Bu tek kartla minning olmaz. Yok bilgisayarın zarar görür vs. diyenler bilmeden konusuyor ya. Boş insan bitmez. Ellerin de imkan olsa yapabilecekleri fırsat olsa bir kartları olsa kazım yapabilecek. 1 dk düşünmeden denerler hemen.

İnternette kartının hızına göre 300 lira kazanacağımı hesaplıyor programlar. Gunluk 10 lira yani. Ama günlük 20 - 24 lira arası kazıyor. Aylık fatura 35 lira. Yani 600 liradan fazla kazaniyorsun. Ara da bir oyun oynamak için yapılmıyor bu kartlar. Tam performasn çalışması için yapılıyor. Tam performans dayanmasa. 10 saat sağlam oyun oynadığın da kül olur gider.
Oyun oynarken 85-86 derece olan laptop mining yaparken 66 derece.

Bu arada belirttiğim gibi laptop ile yapıyorum PC bile değil. Aldığım günden beri yapıyor olsaydım. Laptop un 2. parasını çıkarmaya çoktan başlamıştım.

Sistemime günlük ne kadar elektrik faturası gelir peki?

RX570 Nitro 4 GB.
i3 10100F.
MSI H410M PRO-VH
 
6 gb ekran kartın olması lazım. İşlemci falan önemli değil. Sadece ekran kartın ne kadar iyiyse o kadar çok kazanırsın . Senin ekran kartın 4 olduğu için olmaz. 4gb ile kazım yapan miner lar var fakat, kazanamazsin

Şimdi baktım da . Senin kartın 6gb si yoksa . Baktigim kart doğru ise günlük 25 - 26 lira veriyor. Elektrik faturası günlük 1.5 - 2 lira
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı