Ethereum'u harcayamama

Arkadaşlar internette kimi gördüysem binace poolda mhs nin az gözüktüğünü ve düzgün değerlerde olmadığını az verdiğini söylüyor. Gas fee yüksek olsa da iki tane 3060la ethermineda kazıyorum, öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum. 80-85 mhs güc var totalde.
Dalgalanıyor falan bazen Binance Pool, bana çok yaş geliyor. 2miners tavsiye ediyoruz şiddetle, Eth kazıp Nano ödeme alıyorsun, komisyon almıyor böylelikle.

@Zakır Zakır @319361 Şu 2 minersı bir inceleyeyim. Bir de sizi yakalmışken bir iki şey sorayım. 4gb kartlar için en mantıklı coin ve pool hangisi? Elimde 970 var bi onu da çalıştırmak istiyorum aklımda flux ya da etc var. Fluxın fiyatı çok fırlamış bu tarz peak yapabilecek altcoinlere de oynamalı mı sizce? Bir de nano olarak çekmeyi tam nasıl yapıyoruz detaylı anlatabilir misiniz?

@Zakır Zakır @319361 Şu 2 minersı bir inceleyeyim. Bir de sizi yakalmışken bir iki şey sorayım. 4gb kartlar için en mantıklı coin ve pool hangisi? Elimde 970 var bi onu da çalıştırmak istiyorum aklımda flux ya da etc var. Fluxın fiyatı çok fırlamış bu tarz peak yapabilecek altcoinlere de oynamalı mı sizce? Bir de nano olarak çekmeyi tam nasıl yapıyoruz detaylı anlatabilir misiniz?
2miners'da ETH cüzdanı yerine nano cüzdanı yazacaksın bu kadar. 970 için ise Nicehash derim.

Bir de nano olarak çekmeyi tam nasıl yapıyoruz detaylı anlatabilir misiniz?
Ya işte 2miner'da kazım yapıyorsun normal bir şekilde. X kadar Eth kazdın diyelim, tam olarak o değerde Nano Coin'i borsa hesabına aktarıyorlar. Nano aktarırken ise bir ücret olmadığı için gereksiz kesintilerden kaçabiliyorsun.
Mesela daha az önce bir ödemem geldi:

1636293633441.png
kadar Eth kazmıştım.
Sonra onu Nano'ya dönüştürüp borsa hesabıma aktardılar.
1636293616184.png

Güncel olarak şu şekilde kur:
1636293693349.png

++

4 gb ekran kartlarıyla ilgili bir bilgim yok.

Arkadaşlar internette kimi gördüysem binace poolda mhsnin az gözüktüğünü ve düzgün değerlerde olmadığını az verdiğini söylüyor. Gas fee yüksek olsa da iki tane 3060la Ethermine'da kazıyorum, öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum. 80-85 mhs güc var Total'de.

Ben 3-4 gündür KuCoin pool dayım. Mantık Binance pool la aynı ama ondan daha stabil. Binance pool KuCoin pool yanında halt yemiş açıkçası. Binance pool da da kazdım hep hüsran. Beni dinle dua edersin Binance poolu bıraktığına. 2miners ta nano coin kazanmak istersen onu araştır ama Ethereum için şu an önerin KuCoin pool.

Ben 3-4 gündür KuCoin pool dayım. Mantık Binance pool la aynı ama ondan daha stabil. Binance pool KuCoin pool yanında halt yemiş açıkçası. Binance pool da da kazdım hep hüsran. Beni dinle dua edersin Binance poolu bıraktığına. 2miners ta nano coin kazanmak istersen onu araştır ama Ethereum için şu an önerin KuCoin pool.
Avantajı ne hocam orayı ilk defa duyuyorum.

Sistem aynı Binance pool. Gece 3'ten diğer gece 3'e kadar olan madenciliği hesaplar. Sabah 5 akşam 5 arası bir saattte de hesabına yatar. Hesap derken KuCoin borsası hesabı açıyorsun oraya yatıyor. Avantajı günlük yatması ve Binance pooldan daha stabil olması. 52 mh hızım var. Ortalama 51 mh görmüş. Binance da 51'i bile göremedim hiç. En son 48 mh ta takılı kalmıştı adeta. KuCoin Bir gün 0,0093, diğer gün 0,0095 ETH yatışmış 51 mh ortalamaya. Hesabını sen yap işte.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı