Ethermine hashrate ayarı nerede görünür?

efeemir

Hectopat
Yer
Izmir
Daha fazla  
Meslek
Freelancer
Arkadaşlar merhaba, Ethermine'da "current, average, reported" yazıyor. Şimdi benim aktarım hızım nedir? Fotoğraf ektedir.

Ekran Görüntüsü (8).png

Current : 2 saatlik ortalama bulunan share sayısına göre hesaplanır
Average : 6 saatlik ortalama bulunan share sayısına göre hesaplanır
Reported : Miner yazılımının rapor ettiği hashrate gücünü gösterir

Ben şuan kazancım yani stabil 30MH/s mıdır hocam?
Kazım gücü 30 MH/S
Share bulması çalıştığınız havuza falan da bağlı. O gücün tamamını share olarak geri vermez. Aralıksız 6 saat çalıştıktan sonra Current / Average / Reported arasında 1-5 MH/s üstünde pek fark olmaması normal kabul edilebilir.
CMD'de ne yazıyorsa odur. Sitede hata olabilir.
CMD'de yazan kartın kazım gücü, sitede yazan bulunan share sayısına göre hesaplanan MH/s değeri.

Örnek olarak 2 saat 12 dakikadır çalışan sistemin ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Current ve Reported birbirine yakın. Süre 6 saati aştığında Average değeri de benzer seviyeye gelmeli. Normali bu şekilde olmalı.

Dosya Ekleri

• hash-eth.png
    hash-eth.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 65
En son raporda ne dediyse odur. Ama ortalama hızlar önemli çünkü reported inip çıkabiliyor.
Tamam hocam teşekkür ederim.
Kazım gücü 30 MH/S
Share bulması çalıştığınız havuza falan da bağlı. O gücün tamamını share olarak geri vermez. Aralıksız 6 saat çalıştıktan sonra Current / Average / Reported arasında 1-5 MH/s üstünde pek fark olmaması normal kabul edilebilir.

CMD'de yazan kartın kazım gücü, sitede yazan bulunan share sayısına göre hesaplanan MH/s değeri.

2Miners'a geçtim şu anlık durumlar böyle bazen 60'ı bazen 5'i görüyor, fakat 30'la kazıyorum ben burada işler nasıl yürür hocam?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    203,4 KB · Görüntüleme: 71
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı