Ethermine'da kartlarımın ve yaptığı kazı görünmüyor

nilokado

Femtopat
Katılım
21 Mayıs 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Ekran kartlarımın kazım yaptığını göremiyorum. Madencilikte yeni olduğumdan 'www.ethermine.org", "www.hiveos.com" ve de "MetaMask" şeytan üçgeni arasında sıkışıp kalmış bulunmaktayım. Ankara'dan ulaşım sağlamaktayım. Yardımcı olabilecek birileri var ise çok mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımcı olabilirim ancak tam olarak anlayamadım. Madencilik dosyalarını kendi havuzunuza göre ve kendi ethereum adresinize göre revize ettiniz mi? Ettiyseniz ethermine sitesinde ethereum adresinizi girdiğinizde görmeniz gerek. Başlattıktan yaklaşık 15-20 dk sonra gözükür. Daha detaylı anlatabilirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
 
Hangi borsayı kullanıyorsun hocam? Ben Binance kullanıyorum sana şöyle anlatayım. Binance'da ETH cüzdan adresime bakıp Ethermine'a yapıştırıyorum daha sonra programı indirip kendi cüzdan koduma göre düzenleyip kazıma başlıyorum. 15-20 dk içinde görünüyor. Metamask kullanmana gerek yok bence.
 
MetaMask'ın sizi uğraştırmaktan başka bir artısı yok. Aynı şekilde EtherMine havuzuna da ihtiyacınız yok.

Hem daha kolay hem de daha pratik olması açısından, şöyle yapın:
Hive Os/ Havuz Şablonu'nunu yeniden düzenleyin. Cüzdan adresinizi (hangi borsa cüzdanını kullanıyorsanız) cüzdan kısmına ekleyin. Havuz olarak Hiveon'u seçin, medenci olarak da LolMiner (ya da T-rex) seçin. Şuan için Lolminer öneriyorum zira oldukça stabil.
Havuz şablonu.jpg

Hoveon Pol 0,2 ETH kadar ücretsiz transver ediyor. 0,005 ETH kadar olan düşük meblağı da oldukça düşük bir gaz fiyatıyla transfer ediyor.

Havuz ödeme ayarlarına İP adresinizle ulaşıp (Ödeme ayarlarına girdiğinizde sizden İP adresini isteyecektir, siz de sistemin İP adresini kopyalayıp yağıştırın.) Orada istediğiniz değerleri girebilirsiniz.


Havuz ayarları.jpg
 
Cüzdan adresinizi yanlış girmişsiniz demek ki. Metamask'a matic ağını eklediniz mi? Eth adresini mi yoksa matic adresini mi cüzdan olarak yazdınız?
Madencilikte yeniyseniz 2miners sizin için daha iyi bir seçenek bence BTC veya NANO ile ödeme almak sizin için daha rahat olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı