Kart kazım yapıyor ama Ethermine'da gözükmüyor

Tek sebebi mining
Ya bırak hocam, adamın daha global silikon ve çip sıkıntısından haberi yok. İşlemci fiyatları bile yükselişe geçti kur o kadar oynamamışken. Gelmiş burada tek mining diye bir savunmaya geçiyor. Gerçekten aşırı komik. Pandemiyle beraber neredeyse üretim durmuşken yeni yeni canlanıyor. Hala miningde mining, miningde mining.

Ya bırak hocam, adamın daha global silikon ve çip sıkıntısından haberi yok. İşlemci fiyatları bile yükselişe geçti kur o kadar oynamamışken. Gelmiş burada tek mining diye bir savunmaya geçiyor. Gerçekten aşırı komik. Üretim pandemiyle beraber neredeyse üretim durmuşken yeni yeni canlanıyor. Hala miningde mining, miningde mining.
Anlatamazsın. Bana ne miningten rigden? Sen ekran kartı fiyat artışının sebepleri üzerine konuşuyorsun. Biz sana karaborsa, arz-talep, çip sıkıntısı diyoruz. Sen tek sebep mining diyorsun. Defalarca da dediğimiz gibi mining bir sebeptir ama tek sebep değildir. Miningle iş bitiyor olsa şu an kart fiyatları ucuzlamazdı. Al-satçıların çekilmesiyle talebin azalmasının büyük katkısı oldu bu düşüşlerde, ETH çıksa ve mining gelirleri artasa da artık fiyatlarda düşüşler olacak bu kaçınılmaz bence. Diyeceklerim bu kadar, daha fazla konuşmaya gerek yok. İşi gücü olan bir insanım, boş muhabbete de vakit harcayamam. Bilgilendirme yapmak istedim alan alır, almayan almaz.

Bana velet diyenlerin yaşlarını çok merak ediyorum. Çip sorununu bilince adam oldular. Hepiniz acissiniz umarım elinize hiçbir ekran kartı geçmez de gt 710 a şükredersiniz.

Bana velet diyenlerin yaşlarını çok merak ediyorum. Çip sorununu bilince adam oldular. Hepiniz acissiniz umarım elinize hiçbir ekran kartı geçmez de gt 710 a şükredersiniz.
Profil fotoğrafım yeterli sanırım sana cevap vermek için. Umarım sen dilediğin kartı bulursun. Şu ettiğin bedduayla yaşını ve kaliteni belli ettin zaten. Sağlıklı günler.

Hepiniz acissiniz umarım elinize hiçbir ekran kartı geçmez de gt 710 a şükredersiniz.
2 adet 3080'im var. :)
Bana velet diyenlerin yaşlarını çok merak ediyorum.
20 yaşındayım.
Çip sorununu bilince adam oldular.
Hangi alakaya maydanoz? Sen tek sorun mining diye konuşuyorsun burada. Fakat asıl sorun silikon ve çip sorunu. Silikon ve çip kıtlığı yaşandığı için bir çok ürünün fiyatlarında kurdan daha fazla yükseliş yaşandı. Silikon bilgisayar sektöründe neredeyse her yerde kullanılıyor. Çip üretiminin temel kaynağı. Klavye, işlemci, ram, SSD, anakart... Daha örnekler arttırılabilir. Silikon azalınca, çip üretimi azalır. Çip üretimi azalırsa çip kullanılan tüm ürünlerin fiyatlarında artış yaşanır. Bu gayet normal bir durumdur. Pandemi durumu daha da kötü hale getirmişti. Yeni yeni daha stoklar toparlanıyor, üretimler hızlanıyor. Üretimler daha eski hızını yakalamış değil. 3080Ti model kartlarda LHR olmasına rağmen, çıktığı 5 dakika içerisinde FE stokları tükendi. Miningciler aldı di mi FE kartları :)

İki farklı cihaz var. İkisinde de AMD ve nvidia kartlar karışık. Diğerine teamviewer kurmam zahmetli o yüzden; birinde lolminer ile kazıp cihazda diğerinde phoenix ile kazsa problem olur mu?
Phoenixminer ile ikisini de mining de kullanabilirsin.
1 ve 2 tuşlarıyla kartları aktif inaktif edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı