Ethernet Kablo Önerisi

Aslında biri yassı kablo biri yuvarlak. Eğer halı altında vs geçecekse yassı olanlar tümsek yapmıyorlar. Eğer duvarlara kroşe ile çakıp bir yerleri delerek içinden falan geçireceksen yuvarlak olanı al derim.

Hocam kroşe cakicam ama 2 tane kapının içinden gececek fazla hasar almaması için yassı daha iyi olur. Veya tutması için çift taraflı kalın bantta kullanabilirim.

1 metre yeterliyse tabii ki çok güzel bir kablo.
hocam benim pingim akşamları özellikle bir kaç kişi wifiye bağlandıgında valorant pingim sabit kalmıyor uçup gidiyor. laptoptan oynuyorum. modemle mesafeyi hesap ettim 10 metre. bana da önerebilceğiniz bir ürün var mı linkleyebilirsiniz bana isterseniz

hocam benim pingim akşamları özellikle bir kaç kişi wifiye bağlandıgında valorant pingim sabit kalmıyor uçup gidiyor. laptoptan oynuyorum. modemle mesafeyi hesap ettim 10 metre. bana da önerebilceğiniz bir ürün var mı linkleyebilirsiniz bana isterseniz

Hocam pahada biraz ağırdır ama evladiyelik kalitede diyebilirim. Hemen hemen hiç kayıp yaşamazsınız. Ezilmelere ve bükülmelere dayanıklıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı