Ethernet kablosu markası pingi etkiler mi?

• Konuyu başlatan QNUR7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 121

QNUR7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi ventus 2x 4070 SUPER
Ryzen 5 7500f
Şu anda kullandığım Ethernet kablosunu 7 yıl önce evden buldum ve kullanıyorum, markasını dahi bilmiyorum. Ping değerlerim iyi ama tatmin etmiyor. Ethernet kablosunun markası ya da CAT 5/6 olması pingi etkiler mi? Etkiler ise uygun fiyatlı ve kaliteli bir Ethernet kablosu önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda kullandığım Ethernet kablosunu 7 yıl önce evden buldum ve kullanıyorum, markasını dahi bilmiyorum. Ping değerlerim iyi ama tatmin etmiyor. Ethernet kablosunun markası ya da CAT 5/6 olması pingi etkiler mi? Etkiler ise uygun fiyatlı ve kaliteli bir Ethernet kablosu önerir misiniz?

Markanın çok etkileyeceğini sanmıyorum ama bilindik ve iyi markalar almakta fayda var. CAT modeli pingi etkilemez kaç Mbps desteklediğini ifade eder.

Pingi etkilemez CAT5 veya 6 olması localde 100 veya 1000 ile bağlanmanı sağlar modem ve PC portu destekliyorsa. Ping olayı çok detaylı sizden sonra TT cihazları ISS cihazları yönlendirmeler gittiğiniz sunucunun konumu ve yoğunluğu birçok etken var.

Local hızınızı etkiler, oda self-hosting ile vesaire ilgilenmiyorsanız gereksiz. Daha dayanıklı olur/olmaz, daha hızlı iletir/iletmez. Bir miktar etkileyebileceğini düşünüyorum, markasının/modelinin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı