Rica ederim. İkiside olsun aklında kalmasınHocam bazen deli ettiği oluyor.Hatta ssd almadan önce bilgisayara oyun çöktü diye yumruk atmıştım.(En az 10 kere)Eki Görüntüle 942866Hocam teşekkür ederim.
Rica ederim. İkiside olsun aklında kalmasınHocam bazen deli ettiği oluyor.Hatta ssd almadan önce bilgisayara oyun çöktü diye yumruk atmıştım.(En az 10 kere)Eki Görüntüle 942866Hocam teşekkür ederim.
Hocam siz de kabul edin.Rica ederim. İkiside olsun aklında kalmasın![]()
Hocam biraz daha açar mısınız?Direksiyon ile Roach'ı yönlendirmek keyifli olmaz herhalde![]()
Millet burada sana sormamalı bunu.Evet de zaten 9 TL'lik oyun almışsın, başlık açmaya değmez ki. Sanki ev/araba almışsın. Başka zaman da diğerini alırsın.
Evet, Direksiyon setiyle Witcher 3.9 lirayı yolda yürüsen bulursun kardeş. Bence Witcher 3 alsaydın daha iyi olurdu.
Hocam direksiyon çalışacak mı belli değil.Millet burada sana sormamalı bunu.
Evet, Direksiyon setiyle Witcher 3.
Biliyorum. Şu Witcher Fanboylarına söyledim.Hocam direksiyon çalışacak mı belli değil.
Hocam siz de kabul edin.
Roach, Witcher 3'teki ana karakterimiz Geralt'ın atı. Senin de direksiyon setin olduğunu öğrendiğim için Roach'ı bir araba gibi kullanmanın keyifli olmayacağını söyledim, zaten oyunun direksiyon desteği yok büyük ihtimal. Ufak bir espriydi yaniHocam biraz daha açar mısınız?
Yok hocam valla siz kabul edin.Düşüncen için çok teşekkür ederim kardeşim fakat oyun seri ise senin oynamanı isterim.![]()
Tamam hocam.Roach, Witcher 3'teki ana karakterimiz Geralt'ın atı. Senin de direksiyon setin olduğunu öğrendiğim için Roach'ı bir araba gibi kullanmanın keyifli olmayacağını söyledim, zaten oyunun direksiyon desteği yok büyük ihtimal. Ufak bir espriydi yani![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.