Hocam atmıştım.Direksiyon Setinin markası nedir ve memnun musun?
Direksiyon setiniz varsa iyi seçim bence. Bir sonraki indirimde de Witcher 3'ü oynarsınız.
Şu Witcher 3 abarttıkları kadar varmı bakalım. Sabah başlayacağım ilk defa
Hiçbir şey anlamadım ama öyle olsaymış keşke.Eki Görüntüle 942839
Hocam ben de bu arkadaşın durumunda olmasaydım ve Steam'den oyun almak için CD girişine para bırakıp taktığımızda Steam onu yutabilip Steam hesabıma yatırabilseydi Witcher 3'ü orjinal alabilirdim![]()
Bir arkadaşına parayı verip ondan sana Steam'den gift olarak yollamasini isteyebilirsin.Eki Görüntüle 942839
Hocam ben de bu arkadaşın durumunda olmasaydım ve Steam'den oyun almak için CD girişine para bırakıp taktığımızda Steam onu yutabilip Steam hesabıma yatırabilseydi Witcher 3'ü orjinal alabilirdim
(Not: Daha indirmedim merak etmeyin internetin boş olduğu bir gece başlatacağım indirmesini.)
Hocam keşke almasaydınız sistem yoksaBu sistemle zaten 10 FPS anca alırım.
Hocam Drive kullanın ve 2 güvenli site oyunindir.clubEki Görüntüle 942839
Hocam ben de bu arkadaşın durumunda olmasaydım ve Steam'den oyun almak için CD girişine para bırakıp taktığımızda Steam onu yutabilip Steam hesabıma yatırabilseydi Witcher 3'ü orjinal alabilirdim
(Not: Daha indirmedim merak etmeyin internetin boş olduğu bir gece başlatacağım indirmesini.)
İade edebilir.Hocam keşke almasaydınız sistem yoksa![]()
Hocam atmıştım.
trilogic desktech direksiyon - Google'da Ara
Bilgisayarım kötü olduğu için tam tadını alamadım ayrıca 900 derece değil ama sonuçta direksiyon
Oyun oynatsın yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.