ETS 2 Tır Tavsiyesi

370063

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Sizlerden şöyle bir tır tavsiyesi istiyorum; hafif, ağır yük kaldırabilen, dağlık yollarda çok güzel bir havaya sahip olan, parası fark etmez (sınırsız), kendi havasını hissettirebilen ve ulan oyun gerçek hayat gibi mübarek yahu dedirttirecek bir tır tavsiyesi istiyorum. Çoğunlukla scania kullanıyorum fakat o havayı bir türlü alamadım. Volvo'yu da severim ama Volvo'nun kabin içini pek sevemedim. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Sizlerden şöyle bir tır tavsiyesi istiyorum; hafif, ağır yük kaldırabilen, dağlık yollarda çok güzel bir havaya sahip olan, parası fark etmez (sınırsız), kendi havasını hissettirebilen ve ulan oyun gerçek hayat gibi mübarek yahu dedirttirecek bir tır tavsiyesi istiyorum. Çoğunlukla scania kullanıyorum fakat o havayı bir türlü alamadım. Volvo'yu da severim ama Volvo'nun kabin içini pek sevemedim. Teşekkürler.

Ford F Max.

Ford F-Max modu olabilir. FH540'a bakabilirsin Volvo'da. Hatta bulabilirsen Volvo'da Tanju Akdoğan'ın eski beyaz Volvo tırının modu var diye biliyorum. Tır modları hakkında daha fazla tır modunu görmek istiyorsan Hilmi Şahin'in kanalına göz at. Güzel modlar inceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı