ETS 2'de tırlarınız nasıl?

Hocam şu an 11. sınıfım üniversite sınavını kazanmam gerekiyor. Ulan peder illaki PC için ilk 10K'ya mı girmek gerekiyor 😢

Bu arada hocam gördüğüm kadarıyla grafikler düşük eğer ki bilgisayarınız düşükse inşallah size de yükseltmek nasip olur.

Ne yazık ki öyle hocam. 4 GB DDR3 RAM, 4. nesil i5M, GT425m benim 12 yıllık emektarın özellikleri.

Ne yazık ki öyle hocam. 4 GB DDR3 RAM, 4. nesil i5M, GT425m benim 12 yıllık emektarın özellikleri.
Ekran görüntüsü 2023-09-05 174108.png
Ekran görüntüsü 2023-09-05 174122.png

Sizin sistem yine fena değilmiş hocam :D
(İnsanlara sırf Half-Life 1 için fps arttırma videosu izlediğimi söylemekten çekiniyorum)

1.si Bu ilk scania bana ait 2. si bu araç sanki seninmiş gibi paylaşma hakkını kim veriyor sana kardeşim? 3.sü benim aracımın fotoğrafını silebilirmisin?
1694034398315.png

Hmm.....
Eki Görüntüle 1926700

Tırların çok güzel. Kesin çok zevklidir bunları sürmek.
İnanmayın kardeşim adam ets 2 discord gruplarının galerilerindeki fotoğrafları alıp paylaşıyor, kendisinide size modçuymuş gibi aksettiriyor ilk kırmızılı scania da oyunda bana ait bir araç olmasına rağmen amacı nedir de sanki kendisi yapmış gibi paylaşıyor anlamış değilim. @yus4ff bana discord ismini verebilirmisin?

1.si bu ilk Scania bana ait 2. si bu araç sanki seninmiş gibi paylaşma hakkını kim veriyor sana kardeşim? 3.sü benim aracımın fotoğrafını silebilir misin?Eki Görüntüle 1934678

1.si bu ilk Scania bana ait 2. si bu araç sanki seninmiş gibi paylaşma hakkını kim veriyor sana kardeşim? 3.sü benim aracımın fotoğrafını silebilir misin?Eki Görüntüle 1934678

İnanmayın kardeşim adam ETS 2 Discord gruplarının galerilerindeki fotoğrafları alıp paylaşıyor, kendisini de size modçuymuş gibi aksettiriyor ilk kırmızılı Scania da oyunda bana ait bir araç olmasına rağmen amacı nedir de sanki kendisi yapmış gibi paylaşıyor anlamış değilim. @yus4ff bana Discord ismini verebilir misin?

Bu ilk araç fotoğrafını gerçekten siz mi çektiniz? @Çağlar Kanber

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı