Emin Dmr
Hectopat
Evet ama ikisinin dorsesi farklıydı. O dorsenin kodları kayıp bende Baltrak ile oynamıştık.
Kayıp derken hocam?
Evet ama ikisinin dorsesi farklıydı. O dorsenin kodları kayıp bende Baltrak ile oynamıştık.
O dorseyi önceden yapmıştım, yedeklemeden üstüne Baltrak'ı yaptım bu sebeplede o dorse gitti yani.Kayıp derken hocam?
O dorseyi önceden yapmıştım, yedeklemeden üstüne Baltrak'ı yaptım bu sebeplede o dorse gitti yani.
Standart beyaz DAF XF kullanıyorum.
Düzenledik fakat kimse katılmadı.Arkadaşlar etsciler olarak konvoy mu yapsak yahuçok fazla ETS'ci var.
Hocam ben oradaki 1-2 tırın başkasına ait olduğunu söylemiştim. Ama zaten sizin dediğiniz 1. fotoğrafı Airlines'den değil, Black Garage'dan aldım. Paylaşmak için atan kişiye ulaşmaya çalıştım ama istekleri kabul etmiyordu. Bu arada fotoğrafları düzenleyemiyorum o yüzden mazur görürseniz sevinirim.
Fotoğraf sahibine ulaştım hocam cevap gelmedi. Kaldırılmasına gerek duyar ise kaldırtacağım. Ama hiçbirimiz buradan bir gelir elde etmiyoruz fotoğraf paylaşarak, maksat gözümüz gönlümüz açılsın güzel tırlar görelim diyeydi ama yine elime yüzüme bulaştırdımHocam rapor sistemi ile ekleme yaptırtabilirsiniz.
Fotoğraf sahibine ulaştım hocam cevap gelmedi. Kaldırılmasına gerek duyar ise kaldırtacağım. Ama hiçbirimiz buradan bir gelir elde etmiyoruz fotoğraf paylaşarak, maksat gözümüz gönlümüz açılsın güzel tırlar görelim diyeydi ama yine elime yüzüme bulaştırdım![]()
Hocam fotoğrafın kaldırılmasını söyledim ama kaldırılmadı daha. Yanlış şekilde mi bildirdim acaba?Sıkıntı yok hocam. Gerçekleri zaten siz söylemişsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.