ETS2 oynarken oyunun bir anda donması

Şöyle söyleyeyim size oyun ssd'ye kurulu oc yok hiç bir şeyde. Darboğaz olmasınında imkanı yok. Benim kafamı karıştıran bu oyunla alakalı ise hala düzeltilememiş olması. Peki oyunun modları ile ilgili olabilirmi bu sorun ? @Gökay KAYA her şeyi anladımda ses kartı ne alaka çözemedim ?

Bende donma yok arkadaşlar takılıp bir anda donma olayı var. @Enes Doğan yeni kayıt açsamda aynı dediğim gibi bu sıkıntı yeni bir sıkıntı değil. Eski sistemimde'de aynı sorun vardı. Şimdilik test ediyorum belki moddandır diye. Video ekliyebilsem dediğimi anlıyıcaksınız.

Ya kardeşim ne biliyorsun? Belki bir problem çıkartıyordur felan. Fps düşüşü oyundan kaynaklı ama anakartın bir parçasının, bir yongasının bir devresinin bozuk olmasının neye mal olacağını bilemeyiz. Ssd ye kurdunuz mu?

Evet ssd'ye kurulu her şey olabilir doğru diyorsun. Ama bütün parçalar değişti hepsi yeni diyorum bende size. Şimdi her şey güncel pc'de.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı