ETS2 Tır Resimlerinizi Paylaşır Mısınız?

Renault galerilerini keşfetmen lazım. İş teslim ederken şehirdeki soru işaretli yerleri mutlaka keşfet. Ya da internetten Renault galerilerinin yerlerini arat. O şehire yüksüz olarak ulaş ya da oraya iş teslim et. Sonra galerinin olduğu yere sür. Haritana eklenecektir, direk galeriden de alışveriş yapabilirsin. Aynı tamirhane gibi düşün.

Bana soracak olursan Renault alma, MAN ya da Volvo al Scania'ya paran yetene kadar. En son yeni gelen Volvo FH'lardan aldım, Scania alasım kalmadı. :D Çok güzel araba.

Bu da benimki.
9jV4TGc.jpg

Hocam son kez konu dışına çıkayım birkaç sorum var size:

Kredim bitince yeni bir tır almak istiyorum. Çabuk hızlanan ve en az 110 yapan bir tır lazım. Aynı zamanda da fiyat- performans açısından iyi bir tır lazım, yani Amd olsun ama Intel performansı versin. Var mı bildiğiniz? Bütçe 150.000.

Malesef oyun içi hız limiti tüm araçlarda 90 km/h olarak limitlendirilmiş durumda. Sanıyorum Avrupa sınırlarında gerçek hayatta da böyle bir limitlendirme zorunluluğu var. Yani mod kullanmadan ya da yokuş aşağı kamyonu salmadan daha hızlı gidemezsin.

Fiyat performansa gelince, ucuz kamyon modeli seç, kamyonu yapılandır de, motoru büyüt, savrulmasını istemiyorsan şasiyi büyüt, geri kalanları ucuz modda bırak, zaman içinde ya yükseltirsin ya da yeni kamyon alırken daha iyi modellere yönelirsin.

Motor gücü konusunda biraz internetten araştırma yap istersen. Ben de detaylı olarak bilmiyorum. Hep Volvo kullandım oyun içinde, sebebi de gerçek hayatta Volvo iş makinelerinin çok güçlü motorlar kullandığını bilmemdi, meslek kazancı diyelim. Genelde herkes ileri seviyelerde Scania tavsiye ediyor. Benim şahsi düşüncem Iveco ve Renault'dan uzak dur. :D Denedim biraz ama hiç bana göre değildi.

Edit: Şimdi aklıma geldi, tek seferlik iş yaparken kullanacağın kamyonun markası yazıyor diye hatırlıyorum. Oradan test edebilirsin markaları. Direksiyon oranları falan bile değişiyor çünkü kamyonlar arasında.

Hayır. Sabit değil. Oyunun ana menüsüne gelin. Ayarlar'a girin. Oynanış kısmından hız sabitleyici var. Onu kapat 180 bas :D. Tavsiyem Scania. Bu arada oyunda olan birisi varmı ? Beraber oynayalım.

1.4.1 patchinden sonra gelmiş o özellik evet. Benim araştırdığım dönemde mümkün değildi.

Ofisteyim malesef, aylaklık yapıyorum biraz. Akşam yediden sonra evdeyim, isterseniz takılabiliriz.

Steam ID: glottis_theill

Konu çok dağıldı biraz toparlayalım, bu da benim yeni canavar. :D

Volvo FH Globetrotter XL 6x4 Şasi 750 Beygir Motor, tam bir yol canavarı. :D

XrkRbC6.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı