EU4 hakkında sorular

Karokan54

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Ryzen 7 3700x
Gpu: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Super Evo
Anakart: ROG CROSSHAIR VIII FORMULA
Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3600Mhz(4x8)
SSD: Adata XPG Gammix S50 1TB
PSU: Corsair HX1200 1200Watt

Mouse: Razer Deathadder V2Pro,
Klavye: Kemove K68
Meslek
Öğrenci
1. Toprakları genişletince isyanlar çok fazla olmaya basladı. Bütün toprakları Core'ladım ama hem hızlı büyüyorlar hem de asker sayıları fazlalaşıyor. Nasıl önleyebilirim?

2. Başa kötü bir varis gelmesini nasıl engellerim veya indirebilir miyim tahttan?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Toprakları genişletince isyanlar çok fazla olmaya basladı. Bütün toprakları Core'ladım ama hem hızlı büyüyorlar hem de asker sayıları fazlalaşıyor. Nasıl önleyebilirim?

2. Başa kötü bir varis gelmesini nasıl engellerim veya indirebilir miyim tahttan?
1-) Aşırı hızlı genişlemeyin. Overexpension sayınız artarsa isyanlar da artar. Tabii corelediyseniz düşer. Farklı din ise dinlerini değiştirmeyi veya humanism fikirlerini deneyebilirsiniz. Ayrıca huzursuzluk düşüren danışman da tutabilirsiniz. Ayrıca isyan bastırmada asker gücü önemlidir. Quantity fikrini seçebilirsiniz. Ayrıca autonomy vererek huzursuzluğu 10 azaltabilirsiniz. Bu eylem o topraktan gelirinizi azaltacağı için uzun vadede zararlı olabilir. Ama bir kaç toprakta sorun çıkartmaz. Gelişmiş şehirlerinizde yapmamaya çalışın.

2-)DLC özelliği olması lazım bunun. 50 prestij karşılığında varisi yok edebilirsiniz. Sayıları tam hatırlamıyorum ama kralının belirli bir yaşa geldiğinde veya belirli bir süre tahtta kaldığında tahttan feragat edebilir. Ayrıca orduya aradığınızda varislerin ve kralların ölme ihtimali artar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı