Euro 8.20 oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar galiba bir para biriminden çok fazla olunca değeri düşüyordu.
Çoğu arkadaşımızın evinde 3D ve normal yazıcı vardır.
Hadi hep beraber günde 5000 tane Euro basalım. 150 kişi bassa 150x5000'den 750000 Euro yapar. Değerini kaybeder. Hadi türkün gücü :D.
hqdefault.jpg

670 TL ile gül gibi geçiniyorum kardeşim (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık en kötü ev diye tabir edilen evlerin bile en ucuzu 500 liradan başlıyor şöyle biraz adam akıllı bir evde oturayım desen 800-900 lira bunlar ilden ile değişebilir ancak 670 kiraya bile yetmiyor kaldı bunun su elektrik doğalgaz/kömür üzücü.

Arkadaşlar bir fikir daha buldum. Bizim türklerde bir dilenci günde 100 lira kazanıyorsa 1 haftada 700 tl. Bunu gelin para birimi euro olan bir yerde yapalım. Günde 150 euro kazansak (onlar için düşük bir para birimi o yüzden 150 dedim) haftada 150x7 den 1050 euro. 1 haftada toplam 7000 TL kazanırız!

Arkadaşlar galiba bir para biriminden çok fazla olunca değeri düşüyordu.
Çoğu arkadaşımızın evinde 3D ve normal yazıcı vardır.
Hadi hep beraber günde 5000 tane euro basalım. 150 kişi bassa 150x5000 den 750000 euro yapar. Değerini kaybeder. Hadi türkün gücü :D

Ne gerek var illegal işlere? Süper lig bizim değil mi kardeşim? Galatasaray ile küme düşecek bir takımın maçı olacak, ve şike yapacağız. Yabancı bir iddaa sitesinde ülkenin tüm dolar rezervini küme düşecek takıma basıcaz, hop o zaman paramız en az 2 katına çıkıcak. Bu taktiği her hafta yaparsak tüm sorun gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı