Evde ağırlık antrenmanı nasıl olmalı?

Hocam hiç esnekliğim yok ve amuda kalk diyorsunuz :D (16 Yaş 83 KG 1.82 Boy)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Esneklik ile az alakalı daha çok kas ve direnç ile alaklı bir hareket. Eğer bunu yapabilirseniz hem çok güzel durur hemde iyi hissedersiniz. Plaj gibi yerlerde bunu yaptığınızı düşünün. :D Bunu denemeni öneririm. Estetik durursunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Esneklik ile az alakalı daha çok kas ve direnç ile alaklı bir hareket. Eğer bunu yapabilirseniz hem çok güzel durur hemde iyi hissedersiniz. Plaj gibi yerlerde bunu yaptığınızı düşünün. :D Bunu denemeni öneririm. Estetik durursunuz.

Hocam bu video ile alakalı aklıma bir şey geldi. Ağırlık antrenmanı öncesi ısınma nasıl olmalı peki?

Yenı ağırlık alamamıyorsan elinde olan Ağırlıkları bi çantaya koyup şınav felan çek.Koltuğun ucundan tut kaldır, indir ne bileyim. Süpersetli vücut ağırlıklı hareketler yap. Ve kesınlıkle barfıks barı al. Kapıya değil evde korıdor varsa oraya monte et.

Ben yıllardır bunlardan kullanıyorum. Bu tiptekileri istediğin zaman kapıya koyup alabiliyorsun ve farklı açılardan çalışabiliyorsun. Kapı çerçevesinin üstü çok ince olduğu için taktığım tarafa tahta parça eklemiştim ben. Kilom çok değil tabi ama taşıma kapasiteleri yüksek. Kapıda sorun olmadı. Sorun olur mu kesin bir şey diyemem yine de.

delta-kapi-barfiksi-bari-mekik-sinav-aleti-ds-1325__0638625523079661.jpg

Ben yıllardır bunlardan kullanıyorum. Bu tiptekileri istediğin zaman kapıya koyup alabiliyorsun ve farklı açılardan çalışabiliyorsun. Kapı çerçevesinin üstü çok ince olduğu için taktığım tarafa tahta parça eklemiştim ben. Kilom çok değil tabi ama taşıma kapasiteleri yüksek. Kapıda sorun olmadı. Sorun olur mu kesin bir şey diyemem yine de.

Eki Görüntüle 1456716
Delta Unisex Kapı Koridor Mekik Çekme Barı/Aleti Rvd 170, Siyah, Tek Beden : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor bunun gibi mi hocam?

Hocam bu video ile alakalı aklıma bir şey geldi. Ağırlık antrenmanı öncesi ısınma nasıl olmalı peki?
Ben salonda ısınırken düşük ağırlık/yüksek tekrar şeklinde yapıyorum. Her set ağırlığı artırıp, set sayısını ve tekrar sayısını azaltıyorum. Kolda güzel his bırakıyor. Tabii benim için. Sana önerim, fazla tekrar düşük ağırlık ile ısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı