Evde bulunan kağıt

• Konuyu başlatan zuhntr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 138
  • Görüntüleme 12.639
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Torigadi cinderi tubileli melim tayemsalil el savarim neşidûl ubevedelgulgi teli garigul heyavebey nekti hemin yubidid duavekevti musavtin cemilul sade bihi ezzedini vadellelbugafeyakuvmi hubbu li iderbil kumafehimmeyehetün tesurrul hudeveimme memetün yugiguledesalil el savarim neşidûl ubevedelgulgi teli garigul heyavebey nekti hemin yubidid duavekevti musavtin cemilul sadefadım yahu hayye lider bin necalilemdul seviyya nasuddul kuzeavenafahur mecde veneul necibeebed entedille liğıyril ilesalil el savarim neşidûl ubevedelgulgi teli garigul heyavebey nekti hemin yubidid duavekevti musavtin cemilul sadeilel hekki heyye deane liva lisehil meneye bi harbi ayde femenneteminna fiden en hime bi cennetü hüldin seyyidül eze salil el savarim neşidûl ube vedelgulgi teli garigul heya vebey nekti hemin yubidid duavekevti musavtin cemilul sade beyiladi canbaro moldi kanna linaguna gani taktale ledeyidevledi digulido lolodi aktima lattim gidik taragele dakto gitdiri gennela bali taktalo baliyedi banayedi panayede panamano monagalene panamedi di tarik" Bunu okudun ve büyülendin, hemen bu mesajı alıntılayıp 5 kişi etiketlemezsen ölüceksin. (!) İroni olduğunu belirtemde yine ceza yemiyelim.

Şifreleme kullanılmış, daha önce böyle bir şifreleme görmedim büyük ihtimal yazan kişi kendisi şifrelemiş, bulmanız zor. Öncelikle alıyorsun bir tane çakmak bir de deodorant, yakıyorsun çakmağı gidiyorsun kağıta basıyorsun deodorantı artık iz bırakmadan dünyadan silmiş oluyorsun.

Büyü mü? Hala büyüye inanan biri mi kaldı?
Yakmasına ne gerek var ki? Şahsen aşırı merak ettim anlamını. Anlamına baksın.

Belki inanmıyordur ama yatağın altına büyüye inanan biri koymuş olabilir.

Arapça olan her şeyi ya kutsal, ya da büyü sanmanız komik. Rastgele bir yazı olabilir. Büyü vb. işler hiç mantıklı değil. Kendinizi korkutmayın boşuna.

Yerde bulduğum arapça kağıtları topluyordum küçükken. Ne anlama geldiğini hâlâ bilmiyorum, sanırım o zamanlarda açılan bir Arap restoranının reklamıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakmasına ne gerek var ki? Şahsen aşırı merak ettim anlamını. Anlamına baksın.

Belki inanmıyordur ama yatağın altına büyüye inanan biri koymuş olabilir.
Yakıp toprağa gömmek veya suya atıp eritmek. Bu tür şüpheli parçaların bu şekilde yok edilmesi gerektiğini söylüyor eski alimler

Evde yatağın altından içinde ekteki yazılar bulunan kağıt bulundu. Başlık olarak Türkçe şekilde benim ismim yazıyordu. Yani bana yapılmış bir şey, ama konusunu öğrenmek istiyorum nedir bu? Bilen yardımcı olursa sevinirim.

Bir de 3.resimdeki küçük siyah toplar içinden çıktı.
Muskadır. Benimde yastığımda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı